Antena 3 CNN Externe Mapamond Un italian și-a omorât într-un mod cumplit soția, apoi a încercat să însceneze un accident. Însă un detaliu esențial l-a dat de gol

Un italian și-a omorât într-un mod cumplit soția, apoi a încercat să însceneze un accident. Însă un detaliu esențial l-a dat de gol

Un carabinier si o masina de politie
La sosirea carabinierilor, agresorul a încercat să însceneze un accident spunându-le poliţiştilor că îşi scosese soţia din maşina în flăcări ca să o salveze. Sursa foto: Getty images (poza cu caracter ilustrativ)
de N.B.    |    08 Oct 2024   •   11:46

O crimă care a avut loc în regiunea Puglia a şocat opinia publică din Italia. Un bărbat în vârstă de 65 de ani şi-a ucis într-un mod cumplit soţia în vârstă de 60 de ani. 

Iniţial bărbatul a dat foc maşinii în care se afla soţia sa. Femeia a reuşit să iasă din autoturismul cuprins de flăcări, dar bărbatul a urmărit-o şi a strangulat-o.

Conform La Repubblica, la sosirea carabinierilor, acesta a încercat să însceneze un accident spunându-le poliţiştilor că îşi scosese soţia din maşina în flăcări ca să o salveze.

Femeia agresată a ajuns la spital în stare critică şi, înainte să moară, a povestit autorităţilor şi fiicei sale tot ce se întâmplase. În plus doi tineri, care trecuseră prin apropiere şi văzuseră întreaga scenă terifiantă a agresiunii, au filmat tot, iar cele 15 secunde ale filmuleţului reprezintă probe solide care au dus la arestarea bărbatului cu acuzaţia de omor grav.

Agresorul are antecedente de rele tratamente în familie, ba mai mult, cu 15 ani în urmă a ajuns la închisoare pentru că a încercat să îşi ucidă fiul. Se pare că cei doi soţi se certau des din motive financiare, certuri care au culminat cu uciderea femeii.

Bărbatul a fost arestat preventiv şi va răspunde pentru faptele sale în faţa judecătorilor italieni.

×
Subiecte în articol: crima Italia incendiere masini
Citește mai multe din Mapamond
» Vezi toate știrile din Mapamond
Cele mai noi știri
Parteneri
x close