Antena 3 CNN Externe Mapamond Un chirurg pediatru, care costumează copiii bolnavi în supereroi înainte de a-i aduce în sala de operații, a ajuns viral pe TikTok

Un chirurg pediatru, care costumează copiii bolnavi în supereroi înainte de a-i aduce în sala de operații, a ajuns viral pe TikTok

chirurg pediatru copii costumati supereroi operatie
Copii costumați în supereroi de chirurgul pediatru, înainte de operație. Sursa foto: Captura TikTok/ drjoe_md
de Mia Lungu    |    11 Aug 2024   •   16:52

Un medic pediatru a ajuns viral pe reţelele sociale după ce acesta a costumat copiii în supereroi, înainte de a-i duce spre sala de operaţii. Filmuleţul a strâns sute de mii de aprecieri. 

Chirurgul din Brazilia a câștigat inimile fanilor online după ce a arătat cum transformă tinerii pacienți bolnavi în "supereroi" înainte de operații majore, pentru a-i ajuta să se simtă în largul lor.

Dr. Leandro Brandão a devenit viral, încă de anul trecut, după ce a distribuit clipuri cu copiii îmbrăcați în pelerine de supereroi, în timp ce el îi ridică și îi face să "zboare" pe coridoarele spitalului.

"Le spun că vom intra să umflăm un balon, să ne jucăm, că vom intra purtând un costum, alergând, zburând, cum vor ei", a declarat el pentru Aleteia, în septembrie 2023, potrivit The Independent. "În acest fel, ei intră în secția de chirurgie zâmbind!", a mai spus acesta.

Recent, un alt medic a publicat imaginile cu pediatrul, pe care l-a dat exemplu, iar acestea s-au viralizat din nou pe TikTok.

„Transformând frica în curaj, un supererou după altul. Priviți cum un chirurg plin de compasiune transformă tinerii pacienți în supereroi înainte de operație, oferindu-le puterea de a înfrunta orice”, a scris Dj. Joe pe TikTok.

@drjoe_md Transforming fear into courage, one superhero at a time. ?‍♂️?‍♀️ Watch how a compassionate surgeon turns young patients into superheroes before surgery, giving them the strength to face anything. ?✨ #superheroes #pediatrics #inspirational #Medical ♬ original sound - Dr. Joe, M.D. ?

×
Citește mai multe din Mapamond
» Vezi toate știrile din Mapamond
Cele mai noi știri
Parteneri
x close