Antena 3 CNN Externe Mapamond Un bărbat cu 9 clase s-a dat drept medic și a făcut operații de mărire a penisului timp de 20 de ani

Un bărbat cu 9 clase s-a dat drept medic și a făcut operații de mărire a penisului timp de 20 de ani

perchezitie a politiei thailandeze
Poliția a făcut o percheziție în casa în care falsul medic își amenajase cabinetul FOTO: Bangkok News
de D.C.    |    24 Sep 2024   •   11:50

Un bărbat cu 9 clase din Thailanda s-a dat drept medic timp de 20 de ani, perioadă în care a făcut intervenții de mărire a penisului. El a fost descoperit și arestat abia acum, după ce unul din clienții lui a suferit o infecție gravă și a ajuns la spital.

Kittikorn Songsri, de 36 de ani, a fost ridicat de poliție în urma unui raid făcut în casa din provincia Samut Sakhon în care își amenajase cabinetul, unde făcea injecții cu silicon și implanturi, informează Bangkok News.

Suspectul le-a mărturisit ofițerilor care l-au arestat că avea doar 9 clase, dar a început să învețe singur cum să facă implanturi când avea doar 14 ani, a declarat generalul Witthaya Sriprasertparb, comandantul Diviziei de Poliție pentru Protecția Consumatorului (CPPD).

Arestarea a urmat unei sesizări potrivit căreia Kittikorn Songsri făcea operații de implant, mărire cu silicon și injecții pentru mărirea penisului, postându-și oferta de servicii pe pagina de Facebook „Mai Luai Modify”.

Un client de sex masculin a reclamat că a dezvoltat o infecție severă după ce a primit o injecție cu silicon. Chiar și după ce a fost internat în spital și tratat, a suferit dureri atroce și nu a mai avut erecție.

Poliția CPPD și autoritățile din Sănătate au stabilit ca un ofițer sub acoperire să-l contacteze pe suspect și să se prezinte ca un potențial client care își dorește un implant. Când a ajuns la casa lui Kittikorn, a realizat flagrantul, iar un echipaj a făcut percheziția și l-a arestat pe falsul medic.

În timpul audierii, Kittikorn Songsri a recunoscut imediat că nu era medic și nu avea nicio pregătire de specialitate. Mai mult, polițiștii au spus că paturile și alte echipamente instalate în casa transformată în cabinet medical nu erau sterile.

Kittikorn Songsri a povestit că a făcut doar 9 clase, dar că la 14 ani a început să învețe de unul singur cum să facă diverse intervenții pentru mărirea penisului, spunând că în decursul anilor și-a dezvoltat abilitățile. Astfel, timp de 20 de ani a făcut astfel de intervenții contra unor sume de bani cuprinse între 140 și 550 de euro, având doi sau trei clienți pe lună. 

Bărbatul a fost deocamdată acuzat pentru că a profesat fără licență medicală și va rămâne în arest până la trimiterea în judecată. 

 

×
Citește mai multe din Mapamond
» Vezi toate știrile din Mapamond
Cele mai noi știri
Parteneri
x close