Antena 3 CNN Externe Mapamond Un bărbat a otrăvit sucul soției de 12 ori. Spera să moară, iar el să se însoare cu fiica ei

Un bărbat a otrăvit sucul soției de 12 ori. Spera să moară, iar el să se însoare cu fiica ei

o femeie bea dintr-un pahar un suc de culoare verde
Un bărbat din SUA i-a otrăvit sucul soției sale pentru că voia să o omoare și să se căsătorească cu fiica ei FOTO: Getty Images
de D.C.    |    28 Aug 2024   •   14:56

Un bărbat din SUA care i-a otrăvit sucul soției sale cu diverse droguri, cu intenția de a o omorî pentru ca apoi să se căsătorească cu fiica acesteia, a fost condamnat după ce și-a recunoscut vinovăția.

Alfred W. Ruf, de 71 de ani, a pledat vinovat luni la un tribunal din Indiana pentru agresiune agravată care prezintă risc de deces. A fost condamnat la patru ani de închisoare și cinci ani de supraveghere, potrivit Yahoo News.

Alfred W. Ruf a fost condamnat la patru ani de închisoare  FOTO: Richmond Police Department

Acuzațiile împotriva lui Ruf rezultă din mai multe incidente petrecute în 2021. Atunci, soția lui a fost internată în spital pentru că se simțea rău. A fost testată pozitiv pentru o serie de droguri ilegale, femeia susținând că nu le-a luat de bunăvoie. Ulterior, Ruf a recunoscut la poliție că a otrăvit-o, pentru că voia să moară iar el să se căcătorească cu fiica ei.

Soția lui Ruf s-a dus prima dată la poliție în ianuarie 2022, după ce soțul ei i-a spus că a încercat să o omoare cu otravă. Femeia fusese spitalizată de șase ori în ultimele săptămâni cu dureri de cap puternice, stare de somnolență, diaree și alte simptome pe care nu și le putea explica.

La spital, ea a fost testată pozitiv pentru MDMA, cocaină și benzodiazepine. Femeia a fost șocată să afle asta și a susținut că n-a consumat niciodată droguri.

Când polițiștii l-au confruntat pe Ruf, acesta a recunoscut că a pus în sucul soției sale o „substanță necunoscută” pe care o primise chiar de la fiica acesteia. 

La audieri, acesta a povestit că fiica soției sale provenită dintr-o căsătorie anterioară - cu care el întreținuse raporturi intime - i-a dat un flacon cu pastile și cu o pulbere albă. Bărbatul știa că acel cocktail de substanțe putea să o adoarmă pe femeie cel puțin 13 ore și a spus că voia să-i administreze drogul din ce în ce mai des, „pentru a o ucide în cele din urmă”.

Bărbatul a mai spus că fiica lui vitregă l-ar fi instigat să „o scoată pe mama din peisaj”, iar ei să încaseze polița de asigurare de viață și apoi să se căsătorească.

De la începutul lunii septembrie 2021 și până la sfârșitul lunii decembrie 2021, Ruf i-a otrăvit băutura soției sale de aproximativ 12 ori. 

La momentul arestării lui Ruf, în ianuarie 2022, poliția a spus că investighează în caz alți doi suspecți, însă nu au fost făcute alte arestări.

×
Subiecte în articol: inchisoare otrăvire relatii cupluri
Citește mai multe din Mapamond
» Vezi toate știrile din Mapamond
Cele mai noi știri
Parteneri
x close