Antena 3 CNN Externe Mapamond Teroare în autobuzele din Roma. Hoții le bagă degetele în ochi călătorilor ca să-i jefuiască

Teroare în autobuzele din Roma. Hoții le bagă degetele în ochi călătorilor ca să-i jefuiască

O masina de politie aflata la Roma
Patru tineri, dintre care unul în vârstă de 16 ani, au fost prinşi şi reţinuţi de către carabineri în flagrant, în timp ce acţionau într-un autobuz de la Roma. Sursa foto: Getty images (poza cu caracter ilustrativ)
de N.B.    |    11 Oct 2024   •   10:47

O bandă de hoţi din care face parte şi un minor terorizează mai multe linii de autobuz de la Roma cu o nouă metodă de a jefui călătorii: le bagă degetele în ochi şi apoi îi deposedează de bunuri.

Conform Il Messaggero, patru tineri, dintre care unul în vârstă de 16 ani, au fost prinşi şi reţinuţi de către carabineri în flagrant, în timp ce acţionau într-un autobuz de la Roma. Aceştia comiseseră patru jafuri unul după altul folosind o tehnică diabolică, dar şi foarte dură. Foloseau ori un ciob de la o sticlă sau băgau degetele în ochii victimelor care simţeau o durere atroce şi atunci tinerii profitau de situaţie şi îi deposedau de bunuri.

Jafurile erau comise de obicei noaptea. Ca să îi prindă în flagrant, poliţiştii italieni au oprit autobuzul în care se aflau hoţii şi au încercat să îi imobilizeze. Aceştia s-au opus şi chiar s-au luptat cu agenţii. Polițiștii s-au chinuit mult până au reuşit să îi urce în mașină și să-i ducă la secție.

Acum cei patru trebuie să răspundă pentru mai multe acuzaţii: tâlhărie calificată, vătămare a unui funcționar public dar și şantaj. Asta pentru că, după ce au jefuit un tânăr de calculatorul său, i-au spus că, dacă plătește, i-l vor returna.

Cei trei tineri au fost duşi la închisoare, în timp ce minorul a fost închis în centrul pentru minori Nisida, din provincia Napoli.

×
Subiecte în articol: Italia furt carabinieri
Citește mai multe din Mapamond
» Vezi toate știrile din Mapamond
Cele mai noi știri
Parteneri
x close