Antena 3 CNN Externe Mapamond Scandal la Paris, cu rapperul Travis Scott. S-a luat la bătaie cu un bodyguard și a fost săltat de poliție

Scandal la Paris, cu rapperul Travis Scott. S-a luat la bătaie cu un bodyguard și a fost săltat de poliție

travis scott si un barbat la un meci de baschet
Travis Scott a fost reținut de poliție, la Paris, unde a venit pentru a asista la meciurile de baschet ale SUA de la JO 2024 FOTO: Hepta
de Daniela Chihaia    |    09 Aug 2024   •   13:28

Travis Scott, unul dintre cei mai apreciaţi rapperi americani, a fost reţinut vineri dimineaţă la Paris pentru că s-a luat la bătaie cu un bodyguard, a anunţat Parchetul francez.

La primele ore ale dimineţii de vineri, „poliţiştii au fost chemaţi să intervină la Hotelul Georges V şi l-au reţinut pe Travis Scott pentru violenţe comise asupra unui agent de securitate. Acesta din urmă intervenise pentru a îl despărţi pe rapper de bodyguardul său, cu care avea o altercaţie", a precizat Ministerul Public din Franţa, potrivit Agerpres.

Poliţia Judiciară se va ocupa de anchetă, a adăugat Parchetul din Paris.

Deocamdată nu a fost confirmat dacă rapperul de 33 de ani se află încă în arestul Poliţiei.

Travis Scott a publicat joi seară pe Instagram un videoclip care îl arăta pe Bercy Arena, unde s-au desfăşurat partidele de baschet din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris.

Pe contul său, care este urmărit de 57 de milioane de admiratori, rapperul american a difuzat apoi imagini filmate la o petrecere organizată într-un club de noapte.

Travis Scott a devenit cunoscut încă de la primul său album, "Rodeo", lansat în anul 2015. De atunci, artistul american, originar din Houston, a devenit o personalitate a muzicii rap americane şi a lansat alte patru albume, inclusiv materialul discografic de mare succes „Astroworld” din 2018.

Travis Scott, al cărui nume real este Jacques Bermon Webster II, are un fiu şi o fiică cu fosta lui parteneră de viaţă Kylie Jenner, o cunoscută personalitate de pe reţelele de socializare.

Starul rap a avut mai multe probleme judiciare în Statele Unite. În iunie, el a fost arestat la Miami Beach, în statul american Florida, pentru tulburarea ordinii publice în timp ce se afla în stare de ebrietate. 

×
Subiecte în articol: travis scott Jocurile Olimpice violente
Citește mai multe din Mapamond
» Vezi toate știrile din Mapamond
Cele mai noi știri
Parteneri
x close