Antena 3 CNN Externe Mapamond Rămăşiţele unei femei au fost descoperite în stomacul unui crocodil, în Indonezia: „Era destul de mare, în jur de 4 metri lungime”

Rămăşiţele unei femei au fost descoperite în stomacul unui crocodil, în Indonezia: „Era destul de mare, în jur de 4 metri lungime”

crocodil
Crocodil lângă apă. Sursa foto: Getty Images
de Mia Lungu    |    21 Aug 2024   •   17:10

Rămăşiţele unei femei ucise de un crocodil în Indonezia au fost găsite în stomacul reptilei care a fost împuşcată de autorităţile locale, a anunţat miercuri poliţia, informează AFP, potrivit Agerpres.

Halima Rahakbauw, în vârstă de 54 de ani, înota într-un râu din apropierea satului Wali, din Insulele Moluce, în estul Indoneziei, când a fost atacată de un crocodil.

Un vecin al victimei, Rustam Ilyas, a explicat că, văzând că femeia nu se întoarce acasă, rudele şi prietenii au început să o caute.

După ce au găsit o sanda şi părţi dintr-un corp plutind în râu, aceştia din urmă au alertat poliţia, care a găsit şi împuşcat reptila.

"Locuitorii au trebuit să deschidă stomacul crocodilului pentru a scoate părţi din corpul victimei", a declarat pentru AFP un ofiţer de poliţie local, care a cerut să rămână anonim, nefiind autorizat să vorbească despre incident.

"Crocodilul era destul de mare, în jur de 4 metri lungime", a precizat Rustam Ilyas.

Duminică, un miner de 63 de ani a fost ucis de un crocodil într-un râu de pe Insula Bangka, situată în largul coastei estice a Sumatrei.

Arhipelagul indonezian găzduieşte diverse animale exotice, inclusiv mai multe specii de crocodili care atacă regulat oamenii.

×
Subiecte în articol: ramasite crocodil indonezia
Citește mai multe din Mapamond
» Vezi toate știrile din Mapamond
Cele mai noi știri
Parteneri
x close