Antena 3 CNN Externe Mapamond Profesoară de matematică arestată după ce s-a aflat că are o relație cu un elev. A fost dată de gol de zgârieturile de pe spate

Profesoară de matematică arestată după ce s-a aflat că are o relație cu un elev. A fost dată de gol de zgârieturile de pe spate

tanara bruneta
Hailey Clifton-Carmack FOTO: Garden Ridge Police Department
de D.C.    |    15 Oct 2024   •   14:16

O profesoară de matematică de la un liceu din Missouri, SUA, care i-a lăsat zgârieturi pe spate unui elev cu care a întreținut relații intime, în timp ce pe alții i-a pus să-i privească, a fost trimisă după gratii.

Hailey Clifton-Carmack a fost condamnată de un judecător din Missouri la patru ani de închisoare după ce aceasta a recunoscut că a făcut sex cu un elev. De asemenea, profesoara va fi plasată într-un program pentru reabilitarea agresorilor sexuali. Va fi evaluată după 90 de zile și dacă se constată că a făcut progrese, ar putea fi pusă în libertate, potrivit The Independent.

Profesoara a primit o pedeapsă relativ ușoară, pentru că a ajuns la un acord de recunoaștere a vinovăției cu instanța, iar o parte dintre acuzații - între care și aceea de viol - au fost retrase.

Clifton-Carmack a fost profesoară de matematică la Laquey High School din Pulaski County, Missouri, până în ianuarie 2024, când a fost arestată.

Poliția a aflat că ea avea o „relație” cu un elev, după ce un alt coleg de clasă a reclamat-o, iar asta s-a întâmplat după ce băiatul implicat în relație le-a arătat colegilor zgârieturile de pe spate.

Elevul care a reclamat situația a spus despre profesoară că era „prea apropiată de unii elevi”.

Atunci când a fost abordată prima dată de poliție, Clifton-Carmack a negat că ar avea o relație intimă cu elevul în cauză. Ulterior, însă, a fost făcută percheziția telefonului, și s-au descoperit mesaje care arătau clar tipul de relație care exista între ea și elev.

Fiind audiat de poliție, tatăl elevului a confirmat, de asemenea, relația și a spus că, la un moment dat, profesoara i-a pus pe alți elevi să se uite în timp ce aceștia făceau sex.

Tatăl băiatului a fost pus, de asemenea, sub acuzare în dosar pentru că a știut de relație, dar nu a sesizat autoritățile. 

×
Parteneri
x close