Antena 3 CNN Externe Mapamond Povestea tulburătoare din spatele dispariției unui băiat de 13 ani, în 2012. Adevărul complet a ieșit abia acum la lumină

Povestea tulburătoare din spatele dispariției unui băiat de 13 ani, în 2012. Adevărul complet a ieșit abia acum la lumină

colaj foto cu un copil si un barbat
Dylan Redwine și Mark Redwine FOTO: La Plata County Sheriff Office
de D.C.    |    16 Sep 2024   •   16:11

Abia la 12 ani după moartea unui băiat de 13 ani s-a aflat povestea terifiantă din spatele tragediei, în urma unei mărturii făcute de către fratele acestuia. Între timp, tatăl celor doi băieți a fost condamnat la 48 de ani de închisoare pentru crimă. 

Pe 18 noiembrie 2012, Dylan Redwine a fost preluat de tatăl său, Mark Redwine, pe aeroportul Durango din Colorado, pentru o vizită stabilită de instanță, de Ziua Recunoștinței. A fost ultima dată când băiatul de 13 ani a fost văzut în viață.

Mama lui Dylan, care se afla în mijlocul unor procese de divorț și custodie cu Mark, l-a dat dispărut a doua zi. Rămășițele lui Dylan, inclusiv capul desprins de corp, aveau să fie găsite mult mai târziu, lângă casa lui Mark, potrivit People.

În timp ce oamenii legii îl căutau pe băiat, Mark lansa apeluri pentru găsirea lui în siguranță, iar după descoperirea rămășițelor sale a negat orice implicare în crimă. Dar în urma investigațiilor făcute a fost numit drept principalul suspect în cazul morții fiului său și a fost arestat în 2017.

La proces, procurorii au afirmat că a existat tensiune în relația dintre tată și fiu, după ce băiatul ar fi descoperit un secret compromițător despre tatăl său. Acum s-a aflat că acest secret a constat în fotografii sexuale explicite ale lui Mark, inclusiv imagini în care acesta era travestit și în care purta un scutec.

Fratele mai mare al lui Dylan, Cory, a declarat că este convins că fotografiile pe care acesta le-a găsit ar fi putut motiva crima. Dylan îi spusese că plănuia să-și confrunte tatăl în legătură cu imaginile. Se pare că cei doi frații au găsit acele fotografii în laptopul tatălui lor în timpul unei vizite acasă la acesta.

Rămășițele parțiale ale lui Dylan au fost găsite în iunie 2013, în timpul unor lucrări de construcție desfășurate în apropierea locuinței lui Mark Redwine. Capul copilului a fost găsit abia la sfârșitul anului 2015, la aproximativ 3 kilometri de locul în care fusese descoperit trupul.

Criminaliștii au spus că, cel mai probabil, băiatul a murit din cauza unei fracturi craniene.

Mark a fost condamnat în octombrie 2021 la 48 de ani de închisoare pentru crimă. După decizia judecătorului, Mark a continuat să-și mențină nevinovăția.

 

×
Subiecte în articol: disparitie crime anchete fotografii
Citește mai multe din Mapamond
» Vezi toate știrile din Mapamond
Cele mai noi știri
Parteneri
x close