Antena 3 CNN Externe Mapamond „Omul cârtiţă” a strâns 6 milioane de vizualizări pe Tik Tok. De ce anchetează poliţia acest caz

„Omul cârtiţă” a strâns 6 milioane de vizualizări pe Tik Tok. De ce anchetează poliţia acest caz

grilajul de la pivinita unul bloc
Îl numesc omul cârtiţă. iar filmuleţul de pe TikTok cu acesta care spionează trecătorii prin grilajele de aerisire a canalizării a strâns 6 milioane de vizualizări. Sursa: captura foto Tik Tok
de N.B.    |    27 Sep 2024   •   12:15

Îl numesc omul cârtiţă, iar filmuleţul de pe TikTok cu acesta care spionează trecătorii prin grilajele de aerisire ale canalizării a strâns 6 milioane de vizualizări.

Ascuns în subsolul unui bloc de locuințe, a spionat trecătorii prin grilajele de aerisire de la subsol, stând confortabil pe un scaun. „Omul cârtiță” a fost surprins într-un videoclip publicat pe TikTok.

Totul s-a petrecut la Casalpusterlengo, o localitate de 15,600 de locuitori din provincia Lodi, din Italia.

@chry.ch Tutti i crediti a @Gemitiaz_ che ha fatto il video ?? Grazie alla viralità del video e aver segnalato prontamente alle autorità, il caso è risolto. Si ringrazia per la prontezza il sindaco @Elia Delmiglio ♬ suono originale - chry.ch

De ceva vreme existau zvonuri despre o prezență ciudată în oraș, un bărbat care se uita pe sub fustele trecătoarelor din subsolul unui bloc. Ba chiar, susţine postarea de pe TikTok avea şi un scaun pentru a urmări relaxat oamenii. Filmarea însă nu e foarte clară, iar cel care a postat-o, susţine că a dorit să protejeze identitatea bărbatului.

Însă, primarul din Casalpusterlengo a ieşit public şi a spus că a fost informat despre situaţie și că poliția lucrează pentru a afla identitatea bărbatului.

Conform Ilfattoquotidiano, „omul cârtiță este un bărbat care a avut deja un comportament similar în trecut”. Apoi nu s-a mai auzit nimic, până sâmbăta trecută seara, când a început să se răspândească vestea despre întoarcerea lui, iar poliţia este deja în alertă. 

×
Subiecte în articol: Italia omul cartita mister
Citește mai multe din Mapamond
» Vezi toate știrile din Mapamond
Cele mai noi știri
Parteneri
x close