Antena 3 CNN Externe Mapamond O tânără care și-a comandat de pe Shein o pereche de cizme a găsit în colet un scorpion veninos

O tânără care și-a comandat de pe Shein o pereche de cizme a găsit în colet un scorpion veninos

o tanara desface produse comandate pe shein
O tânără a găsit un scorpion într-un colet de la Shein FOTO: Profimedia Images
de D.C.    |    11 Oct 2024   •   13:43

O tânără a fost extrem de încântată atunci când a primit coletul cu produsele comandate pe Shein, dar bucuria ei s-a transformat instantaneu în șoc, pentru că în pachet a descoperit un scorpion viu.

„Am crezut că este o jucărie, dar apoi s-a mișcat”, a spus Sofia Alonso-Mossinger, potrivit BBC, adăugând că toată experiența a fost înfricoșătoare.

Ajutată de colegii de apartament, Sofia, studentă la Universitatea din Bristol, Anglia, a mutat scorpionul veninos într-un recipient închis care a fost preluat ulterior de un expert. 

Firma Shein, cu sediul în China, a fost contactată pentru a comenta incidentul, dar a spus că deocamdată face cercetări să vadă ce s-a întâmplat.

Sofia, studentă la inginerie electrică și electronică a spus: „Am desfăcut ambalajul exterior și am văzut ceva mișcându-se înăuntru și m-am întrebat ce ar putea fi”.

După ce și-a dat seama că este un scorpion, studenta de 18 ani a închis cutia în care se afla o pereche de cizme, a scos-o din cameră și și-a sunat colegii de apartament.

Credeam că visez... Sunt destul de ok cu păianjenii, dar a fost înfricoșător să am în cameră un scorpion”, a mai povestit ea.

Phoebe Hunt, de 18 ani, a spus că a auzit țipete și s-a grăbit să ajungă la colega de apartament, nevenindu-i să creadă că aceasta găsise un scorpion viu. Dar s-a convins atunci când l-a văzut cu ochii ei.

„La început, să fiu sinceră, am spus că ar trebui să-l omorâm și apoi toată lumea a spus că nu este cel mai normal lucru de făcut, așa că l-am luat și l-am pus într-o caserolă”, a spus ea.

Oliver James, un alt coleg de apartament care studiază zoologia, a fost cel care a transferat scorpionul într-un recipient din plastic cu un clește de bucătărie.

Apoi scorpionul a primit și apă de la colegii de apartament, pe care a băut-o imediat, iar studenții au contactat o organizație pentru protecția reptilelor care a trimis un expert în câteva ore.

Acesta - Chris Newman - a spus că incidentele de acest fel sunt surprinzător de frecvente. „Scorpionul este Olivierus Martensii și nu are un alt nume comun în afară de scorpionul chinezesc”, a spus el.

El a mai precizat că înțepătura unui astfel de scorpion este periculoasă, cu potențial letal, și că un adult de talie medie, sănătos, ar fi avut „cu adevărat o zi proastă” dacă ar fi fost înțepat.

„Este destul de îngrijorător, pentru că acesta este al doilea pe care l-am avut în mai puțin de o lună, care a sosit aici în acest fel”, a mai spus Chris Newman.

Din fericire, Sofia nu a pățit nimic în urma acestei povești și spune că la un moment dat poate chiar va avea puterea să considere că toată întîmplarea a fost amuzantă.  

×
Subiecte în articol: shein colete scorpion
Citește mai multe din Mapamond
» Vezi toate știrile din Mapamond
Cele mai noi știri
Parteneri
x close