Antena 3 CNN Externe Mapamond O tânără a dispărut misterios după o petrecere din Spania. Poliția crede că a fost zdrobită și incinerată din greșeală

O tânără a dispărut misterios după o petrecere din Spania. Poliția crede că a fost zdrobită și incinerată din greșeală

2
Agostina Rubini Medina FOTO: Facebook
de D.C.    |    23 Oct 2024   •   13:12

O tânără de 24 de ani care a dispărut în mod misterios de la o petrecere din Mallorca, Spania, ar fi fost zdrobită și incinerată din greșeală, suspectează poliția. 

Poliția crede că aceasta ar fi leșinat și a căzut într-un tomberon care a fost apoi golit de o mașină de gunoi cu compactor, potrivit presei spaniole citate de New York Post

Agostina Rubini Medina a fost dată dispărută în urmă cu mai bine de două săptămâni, când a ieșit  cu prietenii ei la o petrecere în Palma, capitala celebrei insule de vacanță.

Acum, Poliția Națională a Spaniei are o ipoteză: studenta a leșinat în timp ce își căuta telefonul mobil căzut într-un container de gunoi și a căzut în acesta, iar mai târziu gunoiul a fost ridicat de o mașină cu compactor, resturile fiind ulterior duse la incinerator.

Un martor, angajat la un magazin din apropierea unei stații de autobuz aflate pe drumul către casă al Agostinei, a spus că a văzut-o pe aceasta în seara dispariției. Era beată și a cumpărat de la el o pungă de chipsuri chiar înainte de miezul nopții.

La scurt timp după aceea, un alt martor aflat în stația de autobuz le-a spus polițiștilor că a văzut geanta și jacheta tinerei aranjate frumos de un coș mare de gunoi.

Datele de urmărire au arătat că telefonul tinerei a stat pe loc în zona respectivă aproximativ o jumătate de oră, după care a fost localizat la instalația de incinerare, unde a dispărut. Cronologia corespunde cu înregistrările GPS-ului de pe mașina de gunoi.

Zilele acestea, poliția a recuperat resturi de schelet uman din cenușa evacuată de instalația de incinerare și lucrează pentru a stabili dacă acestea aparțin Agostinei.

„Ipoteza principală este că a intrat în container pentru a găsi ceva și a avut ghinionul să i se facă rău în interiorul containerului”, a declarat inspectorul de poliție Ángel Ruiz.

 

×
Parteneri
x close