Antena 3 CNN Externe Mapamond O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară

O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară

femeie blonda, cu parul lung
Angela Barnes FOTO: Departamentul de poliție Keller
de D.C.    |    22 Oct 2024   •   12:46

O profesoară din Texas, SUA, a fost arestată luni, după ce s-a aflat că ar fi avut o „relație nepotrivită” cu un fost elev, în timpul vacanței de vară, spun autoritățile.

Profesoară la Școala Gimnazială Carroll, Angela Barnes, de 45 de ani, ar fi avut o aventură cu un adolescent care era elevul ei în lunile iunie și iulie, potrivit New York Post, care citează surse oficiale.  

Autoritățile au început o anchetă la sfârșitul lunii septembrie, când au apărut zvonuri, și au stabilit că Barnes avea o relație sexuală cu elevul minor.

Având în vedere vârsta băiatului, profesoara a fost acuzată de agresiune sexuală asupra unui copil și relație necorespunzătoare între profesor și elev și a fost încarcerată.

O fotografie făcută în timpul arestării, care a fost făcută publică de autorități, o arată pe profesoara zâmbind stânjenită, în timp ce i s-au adus la cunoștință acuzațiile.

Barnes a fost trimisă în concediu forțat după ce conducerea școlii a aflat de acuzațiile poliției.

„Conducerea școlii a fost informată de presupusa infracțiune care a avut loc în afara campusului, în timpul verii. În baza informațiilor noastre, faptele nu s-au petrecut în incinta școlii”, a anunțat inspectoratul școlar.

 

×
Parteneri
x close