Antena 3 CNN Externe Mapamond O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp

O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp

tanara atragatoare in masina
Caitlin Howarth FOTO: Facebook
de D.C.    |    20 Sep 2024   •   15:47

O tânără polițistă anchetată pentru că a avut o relație cu un traficant de droguri, pe care l-ar fi ajutat la un moment dat să dispară înaintea unei razii a poliției, a avut, în același timp, o aventură și cu șeful ei căsătorit.

Caitlin Howarth, 24 de ani, este, în continuare, cercetată pentru abateri disciplinare, deși și-a dat demisia din poliție, iar săptămâna aceasta a fost întrerupt procesul în care era acuzată de favorizarea infractorului.

În paralel, fostul ei superior, inspectorul șef Daniel Greenwood, de 41 de ani, comandantul poliției din Bradford, a fost acuzat că ar fi profitat de poziția lui ca să înceapă o relație cu Caitlin Howarth, potrivit Yahoo News.

Howarth avea 21 de ani atunci când a început presupusa aventură, în timp ce Greenwood avea 38 de ani.

Relația lor a fost descoperită atunci când ofițerii anticorupție au analizat legătura dintre Howarth și Joseph Shaw, un traficant de droguri cunoscut.

Greenwood a schimbat mesaje erotice și imagini sexuale explicite cu tânăra polițistă, cei doi încălcând inclusiv restrictiile din timpul pandemiei de Covid pentru a se întâlni și a face sex. 

Greenwood urma să fie audiat într-o comisie specială săptămâna aceasta cu privire la acuzațiile care i s-au adus, însă și-a dat demisia cu o zi înainte. 

Howarth a scăpat și ea de acuzațiile penale rezultate din relația cu traficantul de droguri, însă este în continuare cercetată pentru abatere din cauza relațiilor cu cei doi bărbați.

Cum a început aventura dintre șef și subordonata lui

Din anchetă a rezultat că Greenwood a făcut sex cu polițista după ce el a ajutat-o ​​să aplice pentru un loc de muncă. Șeful poliției a cunoscut-o pe Howarth în 2019 prin mama acesteia care lucra la școala la care învățau copiii lui.

Tânăra i-a cerut sfaturi despre cum ar putea intra în poliție după absolvirea facultății.

Instanța a stabilit că relația profesională „s-a transformat într-un interes personal sexual” în ceea ce-l privește pe Greenwood.

La momentul la care și-au început aventura, niciunul dintre cei doi polițiști nu era singur, dar au început să facă schimb de mesaje cu conținut sexual în vara lui 2020.

De asemenea, s-a stabilit că Greenwood să fi încălcat regulile anti-Covid și i-a făcut o vizită amantei sale acasă în ianuarie 2021.

Greenwood le-a spus anchetatorilor că „atracția sexuală a fost reciprocă”, dar că avansurile erau inițiate de polițistă. La audiere a spus despre Caitlin Howarth că găsește „bărbați mai în vârstă mai atrăgători” și că a vrut să-și părăsească iubitul pentru el.

Caitlin Howarth a spus la audiere că a făcut sex cu Greenwood „pentru că treceam printr-o perioadă grea cu iubitul meu”.

În octombrie 2021, Caitlin Howarth i-a cerut sfaturi lui Greenwood despre relații, după ce l-a întâlnit pe Joseph Shaw, de 29 de ani, pe Tinder. Fratele lui Shaw era în închisoare în acel moment.

Shaw, un vânzător de mașini second hand, a fost condamnat la șase ani și jumătate de închisoare în ianuarie 2023, după ce a recunoscut că a făcut trafic de droguri împreună cu fratele lui.

 

×
Citește mai multe din Mapamond
» Vezi toate știrile din Mapamond
Cele mai noi știri
Parteneri
x close