Antena 3 CNN Externe Mapamond VIDEO O fetiță somnambulă, dispărută de acasă, a fost găsită dormind în pădure. Sute de oameni au căutat-o timp de 24 de ore

VIDEO O fetiță somnambulă, dispărută de acasă, a fost găsită dormind în pădure. Sute de oameni au căutat-o timp de 24 de ore

Captur? de ecran 2024-09-24 132025
O fetiță de zece ani din SUA, dispărută noaptea de acasă, a fost găsită dormind în pădure, la mai bine de 2 kilometri de casă. Foto: Facebook/Drone Management Services
de I.C.    |    24 Sep 2024   •   13:23

O fetiță de zece ani din SUA, dispărută noaptea de acasă, a fost găsită dormind în pădure, la mai bine de 2 kilometri de casă. După 24 de ore de căutări, copila a fost descoperită cu ajutorul unei drone.

Duminică, 15 septembrie, Peyton Saintignan din Louisiana a fost declarată dispărută, după ce fusese văzută ultima oară în noaptea precedentă, pregătindu-se să meargă la culcare.

Autoritățile și sute de voluntari au căutat-o timp de 24 de ore. O dronă cu termoviziune a dezvăluit fetița dormind ghemuită, în pijamale și cu un singur papuc în picioare. 

Copila se afla într-o zonă de pădure deasă, la circa doi kilometri și jumătate de casă. 

Fetița, care mai avusese episoade de somnambulism, a plecat în somn din camera ei și a intrat în pădurea aflată în apropiere de casă.

„Dormea când am găsit-o. A fost verificată de echipajele medicale și este bine, înapoi acasă și flămândă. Nu pot să vă spun cât de încântați suntem cu toții că am avut un final fericit. Multe rugăciuni și-au găsit răspuns astăzi. Era întinsă acolo, nemișcată, și toți stăteam cu sufletul la gură”, a afirmat șeriful din Webster.

Fetița nu a suferit răni grave.

„În afară de câteva mușcături de țânțar, e perfectă. Este cu adevărat un miracol că nu a fost rănită”, a mai adăugat acesta.

×
Subiecte în articol: somnambulism fetiță dispărută somn
Citește mai multe din Mapamond
» Vezi toate știrile din Mapamond
Cele mai noi știri
Parteneri
x close