Antena 3 CNN Externe Mapamond O femeie de pe OnlyFans și-a amenințat un abonat că îi va spune soției că se uită la ea. Povestea s-a încheiat într-un mod neșteptat

O femeie de pe OnlyFans și-a amenințat un abonat că îi va spune soției că se uită la ea. Povestea s-a încheiat într-un mod neșteptat

femeie cu parul lung facand din ochi
O femeie de pe OnlyFans și-a amenințat un abonat că îi va spune soției că se uită la ea FOTO: X / goddessbethx
de D.C.    |    25 Oct 2024   •   14:26

O femeie, fotomodel pe OnlyFans, a recunoscut că a șantajat un bărbat căsătorit pe care l-a amenințat că îi va spune soției lui că i-a urmărit pozele și filmările.

Britanica Bethan Guy, al cărei cont include fotografii nud și videoclipuri explicite, l-a forțat inițial pe bărbatul neidentificat să-i plătească în jur de 600 de euro, după ce l-a contactat pe Snapchat, în 2022, spune poliția din Swindon, potrivit BBC.

Apoi, femeia de 26 de ani a revenit și i-a cerut în mod constant bani bărbatului, amenințându-l că îi va spune soției lui că este abonat pe OnlyFans.

„M-am simțit prins în capcană și neajutorat”, a spus bărbatul într-o declarație care a fost citită săptămâna aceasta în instanță, în timpul pronunțării sentinței împotriva modelului.

„Nu aveam suficienți bani pentru a-mi plăti chiria și facturile, ceea ce a fost o presiune uriașă pentru mine. Am simțit că nu am de ales decât să-i plătesc banii, deoarece m-a amenințat foarte clar și eu mă temeam că viața îmi va fi afectată în mod devastator dacă nu dădeam banii”, a mai scris bărbatul în declarație.

Dar Bethan Guy a devenit tot mai insistentă și a pus o presiune atât de mare pe bărbat încât acesta a cedat în cele din urmă și s-a dus la poliție.

Femeia a fost arestată și acuzată de șantaj, dar a continuat să se ocupe de contul de pe OnlyFans până la începerea procesului procesului.

Deși procurorii au cerut o pedeapsă cu închisoarea pentru ea, un judecător a condamnat-o la închisoare cu suspendare. De asemenea, este obligată să facă 225 de ore de muncă în folosul comunității, să meargă la consiliere psihiastrică și să-i înapoieze bărbatului o parte din banii pe care i-a cerut. 

„Din păcate, vedem un număr tot mai mare de oameni șantajați prin intermediul rețelelor sociale”, a declarat Emma Rossiter, comisar de poliție în Wiltshire, după pronunțarea sentinței.

„Dacă ai fost victimă, am dori să-ți spunem că orice s-a întâmplat nu este din vina ta, deși probabil asta ți s-a spus. Înțelegem că este greu să reclami o faptă de acest gen, dar noi suntem aici ca să ascultăm și să ajutăm acolo unde se poate”, a mai spus Rossiter.

×
Etichete: OnlyFans santaj
Parteneri
x close