Antena 3 CNN Externe Mapamond O femeie care a fost prinsă de 400 de ori la furat din magazine își mai poate face cumpărăturile doar în 3 locuri din 3.200 km pătrați

O femeie care a fost prinsă de 400 de ori la furat din magazine își mai poate face cumpărăturile doar în 3 locuri din 3.200 km pătrați

imagine de pe camera de supraveghere cu o femeie iesind din magazin cu un cos de cumparaturi
Tanya Liddle a ieșit dintr-un magazin cu lucruri furate în valoare de 1.500 de lire sterline FOTO: captură video Sky News
de D.C.    |    19 Sep 2024   •   17:36

O hoață extrem de prolifică, prinsă la furat în magazine de cel puțin 400 de ori și care a adunat nu mai puțin de 171 de condamnări, își mai poate face acum cumpărăturile doar din trei locuri aflate dintr-o arie uriașă, în nord-estul Angliei.

Tanya Liddle, de 43 de ani, a fost arestată de aproape 400 de ori de poliția din Northumbria și timp de zeci de ani i-a terorizat pe administratorii de supermarketuri și pe polițiști, potrivit Sky News.

Așa se face că a adunat 171 de condamnări, dintre care majoritatea pentru furturi din magazine. De multe ori ea s-a deghizat pentru a nu fi recunoscută.

Una dintre cele mai recente fapte ale ei a fost comisă în TK Maxx din Westmorland Retail Park, în Cramlington, pe 24 aprilie. Purtând o pălărie cu boruri ample care i-au acoperit fața, Tanya a ieșit din magazin cu pungi în care avea lucruri furate în valoare de 1.500 de lire sterline.

Pe unele le-a agățat de gât, pe altele le avea în mâini, în timp ce trăgea după ea un căruț cu alte plase.

După această ispravă, poliția a cerut o ordonanță civilă împotriva ei, care a fost aprobată de Tribunalul civil din Newcastle săptămâna trecută. Potrivit acesteia, ea nu mai are voie să intre în magazinele dintr-o arie de 3.200 de kilometri pătrați aflată în nord-estul Angliei, cu excepția unei farmacii, a unui supermarket și a unui comerciant de îmbrăcăminte.

Tanya Liddle FOTO: Northumbria Police

Dacă încalcă termenii instanței, riscă arestarea și încarcerarea.

Inspectorul Patrick Hannon a declarat: „Suntem încântați că am obținut această ordonanță, care se datorează muncii susținute a ofițerilor noștri. Liddle a vizat în mod constant comercianții de ani de zile și a epuizat orice oportunitate care i s-a oferit de a-și schimba atitudinea. Având în vedere acest lucru, considerăm că acesta măsură este cel mai bun mod de a gestiona situația”.

Poliția îi îndeamnă pe toți cei care o văd pe Liddle într-un magazin în care are interdicție să sune sau să trimită un mesaj la cea mai apropiată secție.

×
Subiecte în articol: furturi magazine Anglia
Citește mai multe din Mapamond
» Vezi toate știrile din Mapamond
Cele mai noi știri
Parteneri
x close