Antena 3 CNN Externe Mapamond Misterul femeii găsite legată cu lanțuri de un copac, într-o pădure din India. A dat vina pe soț, dar polițiștii au aflat adevărul

Misterul femeii găsite legată cu lanțuri de un copac, într-o pădure din India. A dat vina pe soț, dar polițiștii au aflat adevărul

picioarele unei femei legate de un copac, in padure
O femeie în vârstă de 50 de ani a fost găsită legată cu lanțuri de un copac, în mijlocul pădurii, în India. Foto: Getty Images
de Ioana Coman    |    07 Aug 2024   •   08:00

O femeie în vârstă de 50 de ani a fost găsită legată cu lanțuri de un copac, în mijlocul pădurii, în India. În fața polițiștilor, ea a dat vina pe soțul ei. Acum s-a aflat adevărul. 

Femeia, identificată ca fiind Lalita Kayi Kumar, o americancă de 50 de ani, a fost salvată în urmă cu zece zile, după ce un cioban i-a auzit strigătele disperate, într-o pădure din statul Maharashtra, din vestul Indiei.

„Sunetul venea din pădure. Când m-am dus acolo, am văzut că unul dintre picioarele ei era legat de un copac. Țipa ca un animal. Am chemat alți săteni și poliția locală”, a afirmat bărbatul, potrivit BBC.

Când salvatorii au ajuns la ea, femeia era în stare gravă, complet slăbită și nu putea vorbi. Lângă ea, polițiștii au găsit un telefon mobil, o tabletă și aproximativ 370 de dolari.

Printr-un bilețel scris, ea le-a declarat polițiștilor că cel care a legat-o de copac și a lăsat-o să moară de foame și de sete a fost chiar soțul ei. Femeia susținea că se afla acolo de 40 de zile. 

Astfel, autoritățile au pornit în căutarea bărbatului.

Câteva zile mai târziu, femeia, internată într-un spital de psihiatrie, s-a pus pe picioare. Doar că, acum a recunoscut în fața tuturor că nici măcar nu este căsătorită și că probabil avea halucinații când a dat prima declarație.

Mai mult, le-a spus polițiștilor că a fost atât de supărată că i s-a terminat viza și a rămas fără bani, încât a cumpărat lanțuri și lacăt și s-a legat de copac.

×
Subiecte în articol: india padure femeie
Citește mai multe din Mapamond
» Vezi toate știrile din Mapamond
Cele mai noi știri
Parteneri
x close