Antena 3 CNN Externe Mapamond Mister greu de elucidat în cazul morții unui miliardar care a fost găsit pe fundul lacului de pe proprietatea lui de lux

Mister greu de elucidat în cazul morții unui miliardar care a fost găsit pe fundul lacului de pe proprietatea lui de lux

proprietate pe malul unui lac
Lacul in care a fost găsit Daniel Reiner FOTO: Pend Oreille County Assessor & Treasurer
de D.C.    |    19 Sep 2024   •   15:42

O investigație a fost declanșată cu privire la moartea misterioasă a unui miliardar, după ce cadavrul său a fost găsit pe fundul lacului de pe proprietatea sa de 2,4 milioane de dolari din Washington.

Daniel Reiner, de 72 de ani, a fost găsit mort în lacul Trout Lake, lângă Fertile Valley Road, în după amiaza de 31 august, în urma unei acțiuni ample de căutare în care au fost implicați scafandri. Dispariția lui fusese anunțată la Biroul șerifului din Pend Oreille în ziua anterioară.

„Reiner s-a dus să înoate și pur și simplu nu s-a mai întors”, a declarat șeriful Glenn Blakeslee pentru presa locală, citată de The Independent.

Blakeslee a spus că nu există probe care să sugereze că moartea lui a fost suspectă.

„Bineînțeles că verificăm dacă există semne de traumă evidentă sau ceva care să sugereze că a fost victima unei agresiuni. Nu am văzut așa ceva, așa că așteptăm concluzia medicul legist privind cauza morții”, a mai spus șeriful.

Procurorul Dolly Hunt a declarat pentru The Independent că autopsia a fost finalizată pe 5 septembrie, dar raportul încă nu a fost făcut, astfel că deocamdată moartea miliardarului este învăluită în mister.

Reiner avea un portofoliu vast de afaceri în ​​sectorul public și privat. Succesul său în afaceri l-a ajutat să acumuleze un vast imperiu imobiliar, inclusiv casa de lux de pe malul lacului Trout, pe care a cumpărat-o în 1998.

La momentul morții sale, el deținea aproximativ 30 de proprietăți imobiliare, plus terenuri de golf și stațiuni pe tot teritoriul SUA.

Asociatul și prietenul lui Tom Simpson a declarat pentru presă că Reiner a fost o persoană remarcabilă, un om de afaceri excelent și un mentor pentru mulți.

×
Subiecte în articol: decese mistere miliardari
Citește mai multe din Mapamond
» Vezi toate știrile din Mapamond
Cele mai noi știri
Parteneri
x close