Antena 3 CNN Externe Mapamond Jon Bon Jovi a salvat o femeie care voia să se arunce de pe un pod. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere

Jon Bon Jovi a salvat o femeie care voia să se arunce de pe un pod. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere

jon bon jovi pe pod
Poliția din Nashville l-a lăudat pe cântăreț pe rețelele sociale. FOTO: Profimedia Images
de Bianca Chirilă    |    12 Sep 2024   •   08:54

Legenda rock Jon Bon Jovi a fost lăudat de poliție pentru că a ajutat o femeie care voia să se arunce de pe un pod din Nashville, Tennessee, marți seara. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere, transmite Sky News.

Cântărețul american filma un videoclip pentru piesa trupei sale „The People's House” pe podul John Seigenthaler când a văzut o femeie de cealaltă parte a balustradei.

În înregistrarea video publicată de poliție, se vede cum femeia se ținea de balustradă în timp ce se afla pe marginea podului. Câteva persoane au trecut pe lângă ea, iar puțin mai departe, pe pod, echipa lui Bon Jovi instala echipamentul de filmare. Cântărețul s-a apropiat apoi de femeie și a început să vorbească cu ea. Femeia cu care mergea Bon Jovi a fost surprinsă în timp ce o mângâia, încercând să o încurajeze să se întoarcă în siguranță.

Poliția din Nashville l-a lăudat pe cântăreț pe rețelele sociale: „Felicitări pentru Jon Bon Jovi și echipa sa pentru că au salvat o femeie pe podul pietonal Seigenthaler. Bon Jovi a convins-o să revină în siguranță de pe marginea podului de deasupra râului Cumberland”.

 

×
Subiecte în articol: jon bon jovi femeie salvata sinucidere pod
Citește mai multe din Mapamond
» Vezi toate știrile din Mapamond
Cele mai noi știri
Parteneri
x close