Antena 3 CNN Externe Mapamond Indignare mare în Sardinia: doi turiști au plătit 1.155 de euro pe un cârnat și patru bucăți de brânză

Indignare mare în Sardinia: doi turiști au plătit 1.155 de euro pe un cârnat și patru bucăți de brânză

colaj cu bon fiscal ?i un carnat
Doi turiști au plătit 1.155 de euro pe un cârnat și patru bucăți de brânză, în Sardinia FOTO: cagliaripad.it
de Naty Badea    |    02 Sep 2024   •   11:27

Doi turiști au plătit în Sardinia 1.155 de euro pentru un cârnat și patru bucăţi de brânză de capră de la un producător local. 

Indignare mare în Italia, după seria notelor de plată piperate din această vară de la restaurantele din peninsulă, care au provocat scandaluri. Acum vorbim despre un nou caz din Sardinia. Doi turişti milanezi și-au cumpărat brânză și cârnați de la un vânzător ambulant. Femeia de 86 de ani, cu probleme de vedere, a achitat produsele cu cardul bancar și spune că nu a văzut exact prețul pe care l-a plătit. 

Ulterior și-a dat seama că a dat nu mai puțin de 1.155 de euro pentru aproximativ 4 kilograme de produse - 1 cârnat și 4 bucăți de brânză, pentru care nu a primit bon sau chitanță fiscală. 

Turiștii păgubiți au depus plângere la poliția financiară.

Confruntat cu situația, vânzătorul ambulant a spus că produsele sale sunt unele de nișă și că prețul le-a fost comunicat în prealabil cumpărătorilor. Până în acest moment, autoritățile din Ialia nu au luat nicio măsură împotriva vânzătorului ambulant.

 

 

×
Subiecte în articol: Sardinia turisti preturi cumparaturi
Citește mai multe din Mapamond
» Vezi toate știrile din Mapamond
Cele mai noi știri
Parteneri
x close