Antena 3 CNN Externe Mapamond Încercând să-și facă singur de mâncare, un bărbat s-a înjunghiat din greșeală și a murit

Încercând să-și facă singur de mâncare, un bărbat s-a înjunghiat din greșeală și a murit

barbat cu sapca
Barry Griffiths FOTO: Wales News Service
de D.C.    |    19 Sep 2024   •   11:25

Un bărbat din Marea Britanie s-a înjunghiat accidental și a sângerat până a murit după ce a vrut să-și facă singur de mâncare și a încercat să separe doi burgeri congelați cu cuțitul.  Accidentul ciudat i-a derutat pe polițiști, aceștia pronunțâdu-se cu privire la cauza morții bărbatului abia după câteva luni.

Barry Griffiths, de 57 de ani, a murit după ce și-a înfipt accidental lama cuțitului în stomac, accidentul bizar petrecându-se în casa lui din Powys, Țara Galilor, în iulie anul trecut, potrivit The Telegraph.

Griffiths, care locuia singur și era descris ca fiind o persoană foarte retrasă, murise de câteva zile atunci când l-a descoperit poliția, care a fost alertată de cunoștințele lui îngrijorate că nu-l mai văzuseră de câteva zile.

Anchetatorii au descoperit sânge împroșcat pe pereții din bucătărie și dormitor, ceea ce le-a trezit suspiciuni.

Dar, în același timp, telefonul, portofelul și laptopul lui erau toate neatinse și nu exista niciun semn de luptă în interiorul apartamentului.

De asemenea, nu exista niciun indiciu că Griffiths, care a fost găsit întins în pat, complet îmbrăcat, ar fi fost agresat.

În bucătărie au fost găsite chiftelele pentru burger, însă polițiștilor le-a luat timp să pună cap la cap toate urmele descoperite în casă.

Sertarul de jos al congelatorului a fost lăsat deschis și era tras în față”, a spus detectivul șef Jonathan Rees. „Pe suprafața de lucru din bucătărie, lângă congelator, erau doi burgeri negătiți, un cuțit și un prosop. Rana de la abdomen era cam la înălțimea suprafeței de lucru. Ipoteza mea a fost că Griffiths încerca să separe burgerii congelați folosind cuțitul”, a mai spus detectivul.

Ipoteza a fost confirmată după luni de zile, timp în care au fost efectuate expertize criminaliștii, iar concluzia finală a fost stabilită abia acum. Rând pe rând, anchetatorii au trebuit să excudă alte piste apărute în acest caz, între care agresiunea și sinuciderea.

 

×
Subiecte în articol: accidente burger tara galilor
Citește mai multe din Mapamond
» Vezi toate știrile din Mapamond
Cele mai noi știri
Parteneri
x close