Antena 3 CNN Externe Mapamond Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale

Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale

pisici3
Un bărbat în vârstă locuia în casă împreună cu 175 de pisici FOTO: captură video Independent TV
de D.C.    |    25 Oct 2024   •   17:29

Câteva imagini șocante arată interiorul unei case din Missouri, SUA, în care un bărbat în vârstă locuia împreună cu 175 de pisici.

În luna septembrie, presa locală a relatat cazul unui bărbat în vârstă care a primit o ordonanță de la instanță ca să elibereze casa din Wildwood, pe care o deținea împreună cu soția lui decedată între timp.

Copiii lui spun că au cerut acest lucru pentru că un al treilea membru al familiei s-a mutat în casă în urmă cu câțiva ani și a intrezis oricărei alte persoane să vină în vizită fără niciun motiv, spunându-le că în casă totul este în regulă și n-aveau niciun motiv să vină.

Carolyn Haydon, fiica proprietarului casei, a spus că acest membru al familiei i-a interzis până și ei să intre în casa părinților. „A spus că e spațiu intim și nu avem voie acolo”, a declarat ea pentru presa Americană citată de The Independent.

Copiii proprietarilor au mers la poliție și la serviciile sociale pentru a cere ajutor, dar li s-a spus că nu pot face nimic pentru că de fiecare dată când băteau la ușă le răspundea un individ care le spunea că totul este în regulă în casă.

Însă mama copiilor a murit, iar tatăl a rămas singur în casă cu acel membru problematic al familiei. Copiii au reușit să intre în casă atunci când a murit mama lor și au constatat că aceasta se afla într-o stare mult mai proastă decât și-au imaginat - era foarte murdară și plină de pisici.

Nepotul proprietarului, Jonathan Carter, a spus că mirosul de amoniac – o componentă a urinei de pisică – era atât de puternic încât a simțit nevoia să-și spele hainele după ce a petrecut mai puțin de jumătate de oră în casă. De asemenea, familia a găsit fecale de pisică adunate în cada și în chiuveta din baie.

140 dintre felinele din casă au fost duse la un adăpost local în vederea adopției. Autoritățile au găsit la o a doua vizită în casă alte 35 de pisici care se ascunseseră sub mobilier. Și acele pisici au fost duse la adăpost și a fost făcut un apel pentru adopție.

În timp ce autoritățile pentru protecția animalelor încearcă să rezolve problema pisicilor, familia proprietarului încearcă să igienizeze casa și să afle ce s-a întâmplat cu banii familiei lor, făcând o reclamație separată la poliție în acest sens.

×
Parteneri
x close