Antena 3 CNN Externe Mapamond Bărbatul care a șocat Franța, după ce a lăsat 50 de bărbați să-i violeze soția face primele declarații: „Pervers nu te naști, devii”

Bărbatul care a șocat Franța, după ce a lăsat 50 de bărbați să-i violeze soția face primele declarații: „Pervers nu te naști, devii”

Dominique P?licot-instanta-profimedia
Dominique Pélicot și-a drogat soția pentru a fi violată de zeci de bărbați. În imagine schiță făcută în instanță în timpul procesului. FOTO: Profimedia Images
de N.B.    |    17 Sep 2024   •   11:47

Declaraţii şocante în procesul din Franţa. Este pentru prima oară când Dominique Pélicot, bărbatul acuzat că şi-a drogat soţia şi a oferit-o altor bărbaţi să o violeze, este audiat în cadrul procesului. 

Acesta şi-a recunoscut în totalitate faptele, dar a mai adăugat că el este violator ca şi toţi ceilalţi bărbaţi prezenţi în sală, asta pentru că, susţine Pélicot, toţi cei care au întreţinut relaţii sexuale cu soţia sa ştiau adevărul şi întreg contextul.

Pe de altă parte pricipalul acuzat a mai declarat că soţia sa Gisele nu merita asta şi că a fost foarte fericit cu ea de-a lungul vieţii împreună. Pélicot a mai ţinut să precizeze că nu s-a atins niciodată de cei trei copii ai săi şi nici de nepoţi. 

Soţia sa, Gisele Pélicot, prezentă în sala de judecată l-a ascultat cu atenție pe fostul soț, ţintuindu-l mereu cu privirea. La sfârșitul declarației, ea a lăsat capul în jos şi şi-a pus ochelarii de soare la loc.

Dominique Pélicot a ţinut să ceară iertare soţiei sale şi a mai adăugat că pervers nu te naşti, ci devii şi că, deşi e un paradox, el nu a considerat-o niciodată pe soţia sa un obiect. 

Coinculpații lui Dominique Pélicot s-au agitat în sala de judecată, denunțând declarațiile lui Pélicot în timp ce mai mulți dintre ei susțin că au fost „manipulați” de acesta.

Gisele Pelicot, femeia din Franța care ar fi fost drogată și violată în mod repetat de fostul ei soț și de zeci de bărbați pe care i-a invitat în casa lor, a declarat că lumea ei s-a prăbușit după ce a fost „sacrificată pe altarul viciului” și că a fost „tratată ca o păpușă de cârpă”. „Nu mai am identitate, nu știu dacă îmi voi reveni vreodată”, a povestit ea.

Dominique Pelicot manifesta dublă personalitate, fiind în timpul zilei „bunic foarte grijuliu și foarte iubitor”, iar noaptea violator, a scris psihologul Bruno Daunizeau în raportul său citit în fața instanței tribunalului din Avignon, Franța.

×
Subiecte în articol: Franta proces viol agresiune sexuala
Parteneri
x close