Antena 3 CNN Externe Mapamond Accident teribil în Germania. Polițiștii au început să plângă când au văzut locul impactului

Accident teribil în Germania. Polițiștii au început să plângă când au văzut locul impactului

locul unui accident auto si politisti, in germania
O mamă și doi copii au murit în accidentul șocant din Germania FOTO: Bild
de D.C.    |    24 Oct 2024   •   14:17

Într-un accident teribil petrecut marți după-amiază la Esslingen, lângă Stuttgart, o mamă și cei doi copiii ai ei de 3 și 6 ani, care mergeau pe trotuar, au murit după ce au fost spulberați de un SUV. Scena impactului a fost atât de șocantă încât polițiștii sosiți la fața locului au început să plângă, după cum au povestit martorii.

Potrivit Bild, accidentul s-a produs la scurt timp după ce femeia își luase copiii de la o sală de sport aflată în apropiere.

Potrivit poliției, șoferul de 54 de ani al unui SUV Audi Q3 conducea cu viteză, iar mașina a derapat și a intrat pe trotuarul din drepta drumului.

„După ce a trecut peste bordură, mașina a ajuns pe trotuar, unde o femeie de 39 de ani mergea cu cei doi copii ai ei în acel moment”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Femeia și copiii ei au fost răniți atât de grav încât au murit la locul accidentului. Echipajele de urgență sosite la fața locului au acordat îngrijiri medicale martorilor aflați în stare de șoc și rudelor venite și ele în zonă. 

Șoferul mașinii Audi a fost rănit și dus la spital. 

În urma acestui accident au fost avariate mai multe mașini și un transformator electric, iar un șofer aflat în unul din autoturismele acroșate a fost dus și el la spital.

Șoferul care a produs accidentul este cercetat deocamdată pentru ucidere din culpă, cazul foond preluat de procurorii din Stuttgart.

×
Parteneri
x close