Antena 3 CNN Life Timp liber Film A murit John Amos. Fiica lui a aflat din presă abia acum, la 45 de zile după decesul actorului: „Am rămas cu multe întrebări”

A murit John Amos. Fiica lui a aflat din presă abia acum, la 45 de zile după decesul actorului: „Am rămas cu multe întrebări”

actor john amos
Actorul John Amos. Sursa foto: Getty Images
de Mia Lungu    |    02 Oct 2024   •   18:11

Actorul John Amos a murit în luna august, dar decesul său a fost raportat de presă abia marți, 1 octombrie. Fiica sa a dezvăluit că a aflat despre pierderea tatălui ei din mass-media, abia acum, odată cu toată lumea.

Shannon Amos i-a adus un omagiu regretatului ei tată într-un videoclip distribuit pe Instagram, care îi arată pe cei doi dansând pe melodia „Dance with My Father” (n.r. traducere: Dans cu tatăl meu) de Luther Vandross.

„Sunt fără cuvinte... Familia noastră a primit vestea sfâșietoare că tatăl meu, John Allen Amos, Jr. a făcut tranziția pe 21 august”, a scris Shannon Amos. „Suntem devastați și am rămas cu multe întrebări cu privire la modul în care acest lucru s-a întâmplat în urmă cu 45 de zile, aflând despre el prin intermediul mass-media, ca mulți dintre voi.”

Decesul actorului a fost anunțat marți de fiul său, Kelly Christopher Amos.

„Cu tristețe sufletească vă împărtășesc faptul că tatăl meu a făcut tranziția”, se arată în declarația furnizată CNN. „A fost un om cu cea mai bună inimă și o inimă de aur... și a fost iubit în întreaga lume. Mulți fani îl consideră tatăl lor de televiziune. El a trăit o viață bună. Moștenirea sa va trăi în lucrările sale remarcabile în televiziune și film ca actor”.

John Amos avea 84 de ani.

Copiii săi nu au fost de acord cu privire la îngrijirea sa, lucru care a devenit public anul trecut, după ce Shannon Amos și-a exprimat îngrijorarea față de forțele de ordine. Ea a postat pe rețelele de socializare convingerea sa că tatăl său a fost „victima unui abuz asupra bătrânilor și a exploatării financiare”.

Bătrânul Amos a fost spitalizat la momentul respectiv și a dat o declarație prin intermediul publicistului său, insistând că este bine.

×
Citește mai multe din Film
» Vezi toate știrile din Film
Cele mai noi știri
Parteneri
x close