Antena 3 CNN Externe Mandat de arestare, pe numele fostului şef de Cabinet al lui Bill Clinton

Mandat de arestare, pe numele fostului şef de Cabinet al lui Bill Clinton

Mandat de arestare, pe numele fostului şef de Cabinet al lui Bill Clinton
13 Aug 2009   •   17:23

Autorităţile americane au emis un mandat de arestare pentru Betsey Wright, şeful de cabinet al fostului preşedinte american Bill Clinton, din perioada când era guvernator în Arkansas. Potrivit avocatului acesteia, Jeff Rosenzweig, citat de CNN, ea se va preda autorităţilor săptămâna viitoare.

Betsey Wright este acuzată că ar fi introdus produse ilegale într-o închisoare de stat. Potrivit mandatului de arestare, Wright ar fi introdus, în închisoarea de maximă securitate Varner Unit, din Arkansas, 48 de ace pentru tatuaj, un stilou cu cleştişori, un cuţit de tăiat cutii şi un cuţit militar elveţian.


Wright este prietenă cu mai mulţi deţinuţi de la Varner, fiind un susţinător al drepturilor acestora. ?Suntem foarte dezamăgiţi de faptul că procurorul a depus această plângere. Ne vom căuta dreptatea la tribunal?, a spus Rosenzweig.

Betsey Wright a condus campaniile câştigătoare ale lui Bill Clinton, pentru postul de guvernator în anii 1982, 1984 şi 1986. Ea a lucrat, timp de şapte ani, pentru fostul preşedinte american în calitate de şef de Cabinet.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close