Antena 3 CNN Externe Mama fostului preşedinte polonez Lech Kaczynski a aflat de moartea fiului ei

Mama fostului preşedinte polonez Lech Kaczynski a aflat de moartea fiului ei

Mama fostului preşedinte polonez Lech Kaczynski a aflat de moartea fiului ei
26 Mai 2010   •   11:04

La mai bine de o lună jumate de la accidentul aviatic din Smolensk, mama fostului preşedinte polonez, grav bolnavă, a fost anunţată că fiul ei a murit. Cel care i-a dat vestea a fost fratele lui Lech Kaczynski, Jaroslaw.

Bătrâna în vârstă de 83 de ani a fost informată marţi seara, în prezenţa familiei, în legătură cu decesul fiului ei. Faptul că Jaroslaw Kaczynski a putut să-i dea mamei sale această veste a fost "o uşurare" pentru el, a menţionat şeful său de campanie pentru alegerile prezidenţiale de la 20 iunie, Elzbieta Jakubiak, citat de thenews.pl.

Jadwiga Kaczynska suferă de grave probleme de inimă şi de plămâni. În momentul producerii tragediei, medicii i-au cerut lui Jaroslaw Kaczynski să nu îi spună acesteia despre moartea fratelui său, Lech Kaczynski.

Catastrofa aviatică în care şi-a pierdut viaţa preşedintele Poloniei s-a produs pe 10 aprilie, în apropiere de Smolensk. Niciuna dintre cele 96 de persoane aflate la bordul aeronavei nu a suprevieţuit impactului. Printre victime se numără soţia preşedintelui, precum şi personalităţi politice şi militare poloneze.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Polonia presedinte mama
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close