Antena 3 CNN Externe Maia Sandu a vâslit pe Nistru alături de Serghei Tarnovschi, medaliat cu bronz la canoe, la Jocurile Olimpice

Maia Sandu a vâslit pe Nistru alături de Serghei Tarnovschi, medaliat cu bronz la canoe, la Jocurile Olimpice

maia sandu vasleste pe nistru
Maia Sandu a vâslit pe Nistru alături de Serghei Tarnovschi. FOTO: Facebook Maia Sandu
de G.M.    |    09 Sep 2024   •   11:17

Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a plimbat în weekend cu caiacul, pe Nistru. Ea a vâslit alături de canoistul moldovean Serghei Tarnovschi, care a obţinut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

„Împreună cu Serghei Tarnovschi, am avut azi o experienţă minunată pe Nistru cu caiacele. Avem campioni, avem antreprenori creativi şi curajoşi şi avem locuri uimitoare. Să le explorăm şi să avem grijă de ţara noastră! Vă îndemn să mergeţi cu familia, cu copiii şi să descoperiţi frumuseţile şi oamenii Moldovei”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Serghei Tarnovschi a reprezentat Republica Moldova la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, la proba de canoe simplu pe 1000 de metri, şi a obţinut medalia de bronz.

La sfârşitul lunii august curent, canoistul moldovean a obţinut medalia de aur la Campionatul Mondial de kaiac-canoe de la Samarkand (Uzbekistan), conform newsmaker.md.

×
Subiecte în articol: Maia Sandu Jocurile Olimpice canoe
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close