Antena 3 CNN Externe Mafia nu iartă. Scriitorul bulgar Gheorghi Stoev a fost împuşcat mortal în Sofia

Mafia nu iartă. Scriitorul bulgar Gheorghi Stoev a fost împuşcat mortal în Sofia

Mafia nu iartă. Scriitorul bulgar Gheorghi Stoev a fost împuşcat mortal în Sofia
08 Apr 2008   •   10:10

Scriitorul bulgar Gheorghi Stoev a murit, luni, la spital, după ce a fost împuşcat în cap în centrul Sofiei. Decesul intervine la doar o zi după ce directorul executiv al companiei care se ocupă de reparaţiile centralei nucleare de la Kozlodui a fost asasinat în drum spre casă. Stoev, în vârstă de 34 de ani, a murit la Spitalul de Urgenţă. Autorul a nouă cărţi despre grupurile mafiote bulgare şi despre legăturile acestora cu unii politicieni, Stoev nu s-a remarcat numai din punct de vedere intelectual, fiind luptător în tinereţe şi fostă gardă de corp.

Duminică seara, Borislav Gheorghiev, directorul executiv al companiei care se ocupă de reparaţiile centralei nucleare de la Kozlodui a fost împuşcat mortal în drum spre reşedinţa sa din Sofia.

Bulgaria este criticată aspru de Bruxelles pentru rezultatele slabe înregistrate în domeniul combaterii corupţiei şi a crimei organizate. Zeci de oameni de afaceri bulgari şi lideri ai mafiei au fost asasinaţi în ultimii ani în această ţară. Premierul socialist Serghei Stanişev care se va confrunta zilele următoare cu o nouă moţiune de cenzură, deci situaţia se va îngreuna pentru guvernul condus de acesta.

UN SCRIITOR BULGAR A FOST ASASINAT ÎN SOFIA:

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close