Antena 3 CNN Externe Mafia calabreză ucide şase oameni în Germania (IMAGINI DE LA LOCUL MASACRULUI)

Mafia calabreză ucide şase oameni în Germania
(IMAGINI DE LA LOCUL MASACRULUI)

Mafia calabreză ucide şase oameni în Germania <font color=red><br>(IMAGINI DE LA LOCUL MASACRULUI)</font>
15 Aug 2007   •   23:13

Caz şocant în Germania. Şase cadavre au fost descoperite în oraşul german Duisburg, din vestul ţării. Cei şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 16 şi 39 de ani, au fost împuşcaţi în cap şi au fost descoperite în două maşini parcate în apropierea unei gări. Una dintre victime era încă în viaţă, la sosirea poliţiei, însă a decedat în drum spre spital.

Ancheta declanşată imediat a dezvăluit implicarea directă a mafiei calabreze. Ministrul italian de Interne, Giuliano Amato, şi procurorul antimafia au confirmat si ei, oficial, pista mafiei calabreze 'Ndrangheta, în uciderea celor şase cetăţeni italieni. Amato a atribuit acest masacru ?unei suite de răzbunări între familiile? calabreze, cunoscută sub denumirea de ?vendeta din San Luca?, după numele unui sat din Calabria. El şi-a exprimat temerile că acest masacru va da naştere ?unor noi represalii?.

De asemenea, procurorul antimafia Pietro Grasso a remarcat ?noutatea absolută? reprezentată de acest masacru comis în afara graniţelor Italiei. El apreciază că victimele fuseseră trimise la Duisburg, pentru a evita consecinţele vendetei. Procurorul italian a subliniat barbaria crimei, căreia nu i-a scăpat nici măcar un adolescent de 16 ani.

GALERIE FOTO DE LA LOCUL MASACRULUI. Sursa: Sky News

Şase cadavre au fost descoperite în oraşul german Duisburg:

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close