Antena 3 CNN Externe Madeleine nu se află în Bosnia. Fetiţa care îi seamănă a fost identificată

Madeleine nu se află în Bosnia. Fetiţa care îi seamănă a fost identificată

Madeleine nu se află în Bosnia. Fetiţa care îi seamănă a fost identificată
15 Noi 2007   •   11:40

Fetiţa din Bosnia care seamănă cu Madeleine McCann se numeşte Tea Dedic, în vîrstă de trei ani. Poliţia bosniacă a identificat fetiţa pe care un turist irlandez o văzuse în oraşul bosniac Medugorje. Micuţa fusese văzută în apropierea unei biserici, alături de un cuplu, care conducea un Volkswagen. Irlandezul declarase că a auzit-o pe micuţă strigând în limba engleză ?I want my dady? (îl vreau pe tatăl meu).

Întors acasă, turistul a contactat reprezentanţii campaniei ?Find Madeleine?, iar părinţii au fost imediat încredinţaţi că noua pistă este una valabilă. Părinţii Madeleinei au mai trăit astfel de dezamăgiri. În iunie, martori au pretins că Maddie s-ar afla în Malta şi apoi în Belgia. În luna august, un turist spaniol a fotografiat o fetiţă în Maroc, care îi semăna perfect Madeleinei.

Micuţa a fost identificată ulterior ca fiind Bouchra Benaissa, în vârstă de trei ani, fetiţa unor marocani. Gerry McCann a petrecut primele saşe luni de la dispariţia fetiţei sale în concediu fără plată. Recent, acesta s-a întors la spitalul unde căştiga 75.000 de lire sterline pe an. În primă fază doctorul McCann lucrează cu jumătate de normă, urmând ca în decembrie să-şi reia programul normal la spitalul din Leichester.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close