Antena 3 CNN Externe Madeleine McCann a fost fotografiată în Maroc

Madeleine McCann a fost fotografiată în Maroc

Madeleine McCann a fost fotografiată în Maroc
26 Sep 2007   •   11:24

O nouă ipoteză în cazul dispariţiei fetiţei britanice, Madeleine McCann. După ce, recent, un cotidian londonez anunţa că micuţa a fost văzută în Maroc, doi turişti spanioli au fotografiat, tot în Maroc, o fetiţă ce seamănă izbitor cu Madie. Fotografia făcută acum o lună a fost predată poliţiei spaniole şi apoi Interpolului. În fotografia făcută pe 31 august într-un orăşel din nordul Marocului, apare o fetiţă blondă ce seamănă izbitor cu Madeleine.

?Călătoream din oraşul Chefchaouen la Tetouan. Pe drum am început să fotografiem tot ce vedeam, moscheei, sate, totul. Am văzut acest grup de oameni şi le-am făcut câteva fotografii, dar pe măsură ce făceam fotografi, am văzut o blondă, o fată blondă care ne-a privit în ochi. Ne-am uitat unul la celălalt. Ne-am gândit la Madelaine, dar ne-am dat seama că ar fi imposibil?, spune Clara Torres, unul dintre turişti.

Cei doi turişti spanioli s-au gândit să predea fotografia poliţiei, după ce a citit în ziare că doi martori susţin că au văzut-o pe Maddie în Maroc, la câteva zile după dispariţie. Asemănarea cu Madeleine este frapantă. ?Am luat legătura cu avocatul familiei McCann. Le-am dat fotografia. Când au văzut-o ne-au spus că există o asemănare uluitoare şi au fost extrem de emoţionaţi?, a mai spus turista.

La începutul lunii, părinţii fetiţei au fost declaraţi suspecţi în acest caz, după ce poliţiştii portughezi au emis ipoteza că Madeleine ar fi fost ucisă de cei doi soţii. Madeleine, în vârstă de 4 ani, a dispărut în Portugalia în luna mai.

MADELEINE A FOST FOROGRAFIATĂ ÎN MAROC

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close