Antena 3 CNN Externe Madeleine a fost răpită de o menajeră - cea mai nouă ipoteză

Madeleine a fost răpită de o menajeră - cea mai nouă ipoteză

Madeleine a fost răpită de o menajeră - cea mai nouă ipoteză
01 Oct 2007   •   11:20

O nouă ipoteză a fost lansată în cazul dispariţiei fetiţei britanice, Madeleine McCann. Poliţiştii portughezi au început verificarea unei menajere care a fost dată afară din hotelul în care stătea familia McCann. Autorităţile cred că aceasta ar fi răpit-o pe Maddie în semn de răzbunare că şi-a pierdut slujba. Numele menajerei a fost trimis prin e-mail pe adresa Casei Regale britanice, care a informat imediat Scotland Yard. Poliţiştii au mai descoperit faptul că mesajul a fost trimis de pe un calculator din peninsula Iberică.

Tatăl fetiţei sprijină un proiect de punere în funcţiune a unei linii telefonice speciale, din Portugalia în întreaga Uniune Europeană, pentru a semnala cazurile de dipariţie a copiilor.

Portugalia, care deţine în acest moment preşedinţia Uniunii Europene, face eforturi la rândul ei ca acest sistem de alertă a dispariţiilor în rândul copiilor să fie pus cât mai repede în practică.

În acest sens se organizează o întâlnire între miniştrii afacerilor externe ale ţărilor membre ale uniunii.

Oficialii portughezi vor să extindă un sistem de alertă francez care funcţionează deja în ţările uniunii. În Marea Britanie, un astfel de sistem a fost pus în funcţiune după dispariţia Madeleinei, chiar în provincia unde s-a născut fetiţa, în Surrey.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close