Antena 3 CNN Externe Los Angeles: Dresor atacat de leul pe care îl coordona (VIDEO)

Los Angeles: Dresor atacat de leul pe care îl coordona (VIDEO)

Los Angeles: Dresor atacat de leul pe care îl coordona (VIDEO)
09 Sep 2010   •   14:43

Un dresor de la MGM Grand Hotel and Casino din Las Vegas a fost atacat de leul pe care îl coordona. Animalul l-a muşcat puternic de picior, provocându-i o rană serioasă, informează Los Angeles Times.  Un alt dresor, împreună cu o leoaică, au reuşit să-l îndepărteze pe leu de bărbat. Imaginile au fost filmate de un cuplu amator, care a postat mai apoi înregistrarea pe internet.

Dresorul a avut nevoie de mai multe cusături la piciorul rănit, dar a declarat că abia aşteaptă să ajungă din nou la lucru. deşi leul va fi în continuare prezent în spectacolele de la cazinou.

Expertul în animale Jack Hanna şi directorul Grădinii Zoologice din Los Angeles au declarat că "Daca atacul ar fi fost serios, rezultatul era mult, mult mai grav". Se pare deci că animalul şi-ar fi atacat dresorul din "joacă".

Acesta nu este primul atac al unui animal sălbatic către dresorul lui. În februarie 2010, o balenă de la delfinariul SeaWorld Orlando şi-a ucis îngrijitoarea, iar un elefant a rănit grav un angajat de la o Grădină Zoologică din Ohio.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: leu atacat
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close