Antena 3 CNN Externe Londra, zguduită de o dublă crimă. Doi studenţi au fost torturaţi şi ucişi

Londra, zguduită de o dublă crimă. Doi studenţi au fost torturaţi şi ucişi

Londra, zguduită de o dublă crimă. Doi studenţi au fost torturaţi şi ucişi
03 Iul 2008   •   19:39

Anchetă de amploare la Londra după ce doi studenţi francezi au fost torturaţi şi ucişi într-un apartament din sudul capitalei britanice. Cei doi tineri erau studenţi eminenţi şi tocmai primiseră burse de merit la o universitate britanică de prestigiu. Potrivit anchetatorilor, tinerii au fost torturaţi, înjunghiaţi şi apoi incendiaţi.

Victimele au răni de cuţit pe piept şi la nivelul capului. Una dintre ele a fost înjughiată de nu mai puţin de 180 de ori. Pompierii au fost cei care au descoprit cadavrele, după ce au reuşit să stingă incendiul izbucnit în apartament.

"Rănile sunt oribile. Toţi cei care lucrăm la acest caz, inclusiv eu, am fost profund şocaţi de ceea ce am văzut. N-am văzut astfel de răni în toată cariera mea", a declarat poliţistul Mick Duthrie.

Cei doi studenţi, în vârstă de 23 de ani, studiau bio-chimia şi tocmai primiseră burse de merit la Colegiul Imperial din Londra. Vecinii lor sunt în stare de şoc.

"S-au auzit două sau trei bubuituri foarte puternice, aşa că am ieşit afară să văd ce se întâmplă. Am văzut că ies flăcări pe geamurile apartamentului afectat. Flăcări şi fum negru. Am chemat pompierii. Alţi oameni au încercat să vadă dacă e cineva înăuntru. Unii au încercat să stingă incendiul."

Dubla crimă s-a petrecut duminică noaptea, însă anchetatorii nu au făcut public cazul, în speranţa că vor aduna rapid suficiente dovezi pentru a-i prinde rapid pe atacatori.

La patru zile de la tragedie, poliţiştii nu au stabilit mobilul crimei şi nici armele nu au fost găsite. Scotland Yard a lansat un apel către eventualii martori ai crimei să sprijine ancheta.



Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close