Antena 3 CNN Externe Cum a reușit Liudmila, fosta soție a lui Vladimir Putin, să-și camufleze averea imensă și să evite sancțiunile Occidentului

Cum a reușit Liudmila, fosta soție a lui Vladimir Putin, să-și camufleze averea imensă și să evite sancțiunile Occidentului

Fosta soție a lui Vladimir Putin nu suferă de pe urma sancțiunilor impuse de Occident celor din anturajul președintelui rus, deși deține o avere impresionantă.

Liudmila
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Aug 2022   •   14:08

În vârstă de 64 de ani, Liudmila este căsătorită cu un bărbat mai tânăr ca ea cu 20 de ani.

Ea și-a unit destinul cu Arthur Oceretnii în 2015, la doi ani de la divorțul de președintele rus.

Ziarul Bild a publicat recent o fotografie în care femeia și actualul ei soț se țin de mână.

Publicația germană a prezentat detalii din viața cuplului, pe baza dezvăluirilor făcute de o activistă din Rusia, apropiată a disidentului Aleksei Navalnîi.

Astfel, cei doi se bucură de numeroase călătorii exotice și dispun de mai multe proprietăți de lux: două apartamente în Marbella, estimate la 2,2 milioane de euro, un apartament în Davos, de 3,7 milioane de euro, dar și o vilă luxoasă în Anglet, pe coasta atlantică franceză, care dispune și de un parc de 5000 de metri pătrați.

Cu ajutorul mai tânărului ei soț, fosta parteneră de viață a lui Vladimir Putin a reușit să se sustragă sancțiunilor Occidentului.

Liudmila și-a trecut toate proprietățile pe numele lui Arthur, și astfel, în contextul conflictului din Ucraina, doar Marea Britanie a reușit să o sancționeze pe fosta soție a președintelui rus.

 

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close