Antena 3 CNN Externe La plajă în mijlocul oraşului. Parizienii se pot bronza pe malul Senei

La plajă în mijlocul oraşului. Parizienii se pot bronza pe malul Senei

La plajă în mijlocul oraşului. Parizienii se pot bronza pe malul Senei
21 Iul 2008   •   18:26

Parizienii care nu au timp să plece în vacanţă pe Coasta de Azur se pot bronza chiar pe malul Senei. Luni s-a deschis plaja artificială din centrul Parisului, plajă deschisă pentru al şaptelea an consecutiv. Peste două mii de tone de nisip au fost cărate cu tractoarele pentru ca francezii să se poată bronza în mijlocul capitalei aglomerate, în miezul unei veri toride.

De pe plajă nu lipsesc umbreluţele, şezlongurile, mini-terenurile de golf, locurile amenjate pentru iubitorii de tenis, dar şi spaţiile de joacă pentru cei mici. Francezii, cu mic cu mare, sunt încântaţi că au posibilitatea să se relazeze câteva ore la plajă, chiar în oraş.



Este al şaptelea an consecuriv când primăria Parisului amenjează plaja urbană, care are succes din ce în ce mai mare. În medie, plaja artificială de la Paris atrage, anual, peste două milioane de oameni. Autorităţile locale au proiectat plaja artificială pentru miile de parizieni ce nu-şi permit o adevarată vacanţă de vară la mare, dar nici turiştii nu ocolesc oaza de relaxare de pe malul Senei.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close