Antena 3 CNN Externe Kremlinul le cere rușilor să renunțe la aplicațiile de dating. De ce se teme Putin

Kremlinul le cere rușilor să renunțe la aplicațiile de dating. De ce se teme Putin

barbat care foloseste o aplicatie de dating pe telefon
Kremlinul i-a avertizat pe ruși că „inamicul folosește aplicațiile în mod activ pentru a aduna informații”. FOTO: Getty Images
de Bianca Chirilă    |    20 Aug 2024   •   21:32

Kremlinul le-a cerut rușilor din regiunile care au fost vizate de operațiunea surpriză a Ucrainei să nu mai folosească aplicațiile de dating și i-a avertizat că „inamicul le folosește în mod activ pentru a aduna informații”, potrivit POLITICO

„Utilizarea aplicațiilor de întâlniri online este puternic descurajată. Inamicul le folosește în mod activ pentru a aduna informații”, le-a transmis Ministerul de Interne cetățenilor din Kursk, Belgorod și Briansk, potrivit informațiilor publicate de presa rusă.

Ministerul le-a transmis și militarilor să nu deschidă niciun hyperlink din mesajele primite de la necunoscuți.

Aplicațiile populare occidentale de dating Tinder, Bumble și Badoo au părăsit piața rusă de când a început invazia pe scară largă a Ucrainei în februarie 2022, însă oamenii le folosesc acum pe cele rusești.

Ucraina și-a început operațiunea surpriză în Kursk pe 7 august, iar președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a anunțat luni că Kievul controlează acum peste 1.250 de kilometri pătrați de teritoriu rusesc.

Operațiunea militară specială a Kievului a vizat regiunile Kursk și Belgorod.

×
Subiecte în articol: Kursk aplicatii de dating Rusia Kremlin
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close