Antena 3 CNN Externe Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă îl va invita preşedintele Trump

Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă îl va invita preşedintele Trump

o_1bt2j62u5jfc18a7bvv1vir10qa8.jpg
Foto: Facebook @ Donald J. Trump
22 Oct 2017   •   20:48

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă preşedintele SUA, Donald Trump, îl invită, a afirmat el sâmbătă, în timpul unei călătorii în Franţa în legătură cu o operaţiune de comunicare cu unul dintre sponsorii personali. 

Întrebat despre o ipotetică invitaţie la Casa Albă, fosta vedetă a baschetului mondial a răspuns, imediat: "Nu, nu merg". "Cred că este înainte de toate o chestiune de respect şi de a lupta pentru opiniile tale", a continuat fostul jucător de la Los Angeles Lakers, 39 de ani, are s-a retras în 2016. "Poţi fi de acord sau nu, înţeleg, este frumuseţea acestei ţări, de a putea vorbi în numele a ceea ce crezi, să-ţi exprimi opiniile". 

Bryant s-a referit la conflictul care îi opune pe Donald Trump şi pe sportivii americani, care durează de o lună, când preşedintele american a intrat în dispută cu jucătorii de fotbal americani din NFL, care s-au aşezat în genunchi în timpul imnului naţional, pentru a denunţa tensiunile rasiale din SUA, gest pe care Donald Trump l-a interpretat ca o lipsă de respect faţă de America. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Donald Trump Kobe Bryant Casa Alba
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close