Antena 3 CNN Externe Karenna, fiica lui Al Gore, se desparte de soţ la o săptămână de la anunţul similar al părinţilor ei

Karenna, fiica lui Al Gore, se desparte de soţ la o săptămână de la anunţul similar al părinţilor ei

Karenna, fiica lui Al Gore, se desparte de soţ la o săptămână de la anunţul similar al părinţilor ei
10 Iun 2010   •   18:12

Fiica cea mare a lui Al Gore, Karenna, s-a separat de soţul ei, la o săptămână după ce părinţii ei au anunţat că divorţează după 40 de ani de căsătorie, relatează www.telegraph.co.uk. Totuşi, doi prieteni de familie, care au dorit să-şi păstreze anonimatul, au declarat că cei doi, Karenna Gore Schiff şi Andrew Schiff, se duc la şedinţe de consiliere.

Karenna, în vârstă de 36 de ani, s-a căsătorit cu doctorul Andrew Schiff în 1997, şi au trei copii - Wyatt, de 10 ani, Anna, de opt ani şi Oscar, în vârsstă de trei ani. ?Este o înţelegere amiabilă şi merg la consiliere maritală. Nu sunt divorţaţi?, a declarat un prieten de familie, citat de revista People.

La începutul acestei luni, Al Gore şi soţia sa Tipper, consideraţi un model de cuplu politic, au anunţat că se despart. Al Gore, în vârstă de 62 de ani, a fost vicepreşedinte în administraţia Bill Clinton, timp de opt ani, şi a pierdut ?la mustaţă? prşeşedinţia Statelor Unite în faţa lui George Bush, la alegerile din anul 2000.


El şi-a construit apoi o reputaţie ca un important activist care luptă împotriva încălzirii globale. A câştigat un premiu Nobel pentru pace în 2007 şi un Oscar în acelaşi an, pentru dosumentarul "An Inconvenient Truth".

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close