Antena 3 CNN Externe Kamala Harris a fost amenințată cu moartea pe internet: „Trebuie arsă de vie”

Kamala Harris a fost amenințată cu moartea pe internet: „Trebuie arsă de vie”

kamala harris
Un bărbat din Virginia, SUA a fost arestat după ce a postat pe rețelele sociale amenințări cu moartea la adresa Kamalei Harris. FOTO: Getty Images
de Bianca Chirilă    |    05 Aug 2024   •   19:31

Un bărbat din Virginia, SUA a fost arestat după ce a postat pe rețelele sociale amenințări cu moartea la adresa Kamalei Harris. „Trebuie arsă de vie”, a scris el într-o postare, potrivit The Hill.

Frank Lucio Carillo a fost arestat vineri, după ce autoritățile i-au verificat rețelele sociale și au găsit postări în care o amenința cu moartea pe Kamala Harris, vicepreședintele SUA. 

„Kamala Harris trebuie să fie arsă de vie. O voi face personal, dacă nimeni altcineva nu o face. Vreau ca ea să sufere o moarte lentă, agonizantă", a scris el într-una dintre postări.

Autoritățile au găsit 19 astfel de postări, toate de pe data de 27 iulie, când Harris a organizat prima strângere de fonduri pentru campanie și a devenit evident faptul că va fi candidatul democraților pentru Casa Albă.

Postările lui Carillo au vizat și alți oficiali, inclusiv președintele Joe Biden și directorul FBI, Christopher Wray.

Agenții federali au confiscat o pușcă și un pistol în urma unor percheziții care au avut loc vineri la domiciliul lui Carillo. Ulterior, bărbatul a recunoscut că el a postat acele amenințări.

×
Subiecte în articol: Kamala Harris amenintari reţele sociale
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close