Antena 3 CNN Externe Kadîrov se laudă că a primit o Tesla Cybertruck de la Elon Musk: „Mare om, un geniu”. Ce vrea să facă cu ea

Kadîrov se laudă că a primit o Tesla Cybertruck de la Elon Musk: „Mare om, un geniu”. Ce vrea să facă cu ea

ramzan kadirov langa o tesla
Kadîrov se laudă că a primit o Tesla Cybertruck de la Elon Musk. Foto: Captură video
de Ioana Coman    |    17 Aug 2024   •   19:56

Ramzan Kadîrov se laudă că a primit cadou de la Elon Musk un cybertruck Tesla. Liderul cecen a pus pe capota mașinii și o mitralieră și spune că o va trimite luptătorilor săi în Ucraina. 

Kadîrov a publicat videoclipul cu el conducând camioneta Tesla pe contul său de Telegram.

„Am primit un camion cyber Tesla de la respectatul Elon Musk. Am fost încântat să testez noua tehnologie și am fost personal convins că nu întâmplător se numește Cyberbeast. Un adevărat animal invulnerabil și rapid. O mașină manevrabilă care dezvoltă viteză excelentă și depășește obstacolele. O mașină foarte confortabilă”, a scris Kadîrov, sâmbătă, pe Telegram.

Potrivit acestuia, autoturismul  va ajunge pe frontul din Ucraina.

„Pe baza unor astfel de caracteristici excelente, camionul cibernetic va fi trimis în curând în zona Districtului Militar de Nord-Est (frontul din Ucraina, n.red.), unde va fi solicitat în condiții adecvate. Sunt sigur că această fiară va aduce o mulțime de beneficii soldaților noștri”, a mai adăugat liderul cecen.

Nu a ezitat nici săîl laude pe Elon Musk, despre care spune că este „un geniu”.

„Îmi exprim sincera recunoștință lui Elon Musk! Acesta este, desigur, cel mai puternic geniu al timpului nostru și un specialist. Mare om! Ei bine, camionul s-a dovedit a fi un proiect puternic. Fără îndoială una dintre cele mai bune mașini din lume! M-am îndrăgostit literalmente de această mașină”, a mai afirmat el.

De asemenea, Kadîrov i-a făcut și o invitație CEO-ului Tesla: „Vino la Groznîi, te voi primi ca pe cel mai drag oaspete al meu! Nu cred că Ministerul nostru de Externe rus va fi împotriva unei astfel de călătorii”.

„Aşteptăm viitoarele dvs produse care ne vor ajuta să încheiem operaţiunea militară specială”, a încheiat Kadîrov, folosind termenul oficial utilizat de Rusia pentru a se referi la războiul pe care l-a declanşat în Ucraina.

Până în prezent nu a existat o reacţie din partea Tesla la înregistrarea video difuzată de liderul cecen, notează Reuters.

×
Subiecte în articol: Ramzan Kadîrov tesla Elon Musk
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close