Antena 3 CNN Externe Justin Timberlake a fost arestat, după ce a fost prins beat la volan

Justin Timberlake a fost arestat, după ce a fost prins beat la volan

justin timberlake
Justin Timberlake a fost arestat. Artistul a fost prins sub influența băturilor alcoolice / Sursă foto: Profimedia Images
de Roxana Mihăiescu    |    18 Iun 2024   •   16:35

Justin Timberlake a fost arestat, după ce luni noapte a fost prins sub influența băuturilor alcoolice, în Hamptons, New York, notează CNN.

UPDATE 17:30. Justin Timberlake tocmai a fost pus sub acuzare și eliberat fără cauțiune. El a fost inculpat pentru un cap de acuzare de conducere sub influența alcoolului și a fost acuzat de încălcarea unui semn de oprire și de nerespectarea benzii de circulație. Următoarea înfățișare la tribunal este pe 26 iulie.

El este reprezentat de avocatul de apărare penală Ed Burke Jr.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Potrivit presei internaționale, cântărețul în vârstă de 43 de ani ieșise la cină, luni seară, cu câțiva prieteni. În fața restaurantului era staționată o mașină de poliție, iar imediat după ce artistul s-a urcat la volan, acesta a fost tras pe dreapta.

În urma verificărilor, artistul a ieșit pozitiv la consumul de băuturi alcoolice.

„Justin ieșise să ia cina cu prietenii, iar o mașină de poliție era staționată chiar în fața restaurantului, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori.

Se uitau după oameni care pleacă după miezul nopții și ar putea fi băuți. Justin a plecat la 12:30 noaptea și a fost tras pe dreapta imediat. Nimeni nu a fost rănit și nu a existat nicio dramă”, a spus o sursă pentru TMZ.

Justin Timberlake urma să susțină două concerte în Chicago, în acest weekend. Mai mult decât atât, artistul are în program alte două show-uri săptămâna viitoare.

Jessica Biel, fotografii emoționante cu Justin Timberlake și cei doi copii ai lor

În vârstă de 42 de ani, Jessica Biel, soția artistului, a publicat câteva fotografii emoționante cu Justin și cei doi copii ai lor, în urmă cu o zi.

Jessica i-a transmis un mesaj soțului său, de Ziua Tatălui.

„Reprezinți atât de multe pentru atât de mulți oameni, dar pentru noi ești stânca noastră.

Stânca pe care ne cățărăm, pe care ne sprijinim. Stânca care ne umbrește de soare. Iar atunci când ne întindem peste tine, sper ca trupurile noastre să te țină pentru vecie cu picioarele pe pământ. Te iubim”, a scirs Jessica Biel, în postarea respectivă.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Jessica Biel (@jessicabiel)

 

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close