Antena 3 CNN Externe Jucăria preferată a fetiţei răpite în Portugalia - dovadă în dosarul acuzării

Jucăria preferată a fetiţei răpite în Portugalia - dovadă în dosarul acuzării

Jucăria preferată a fetiţei răpite în Portugalia - dovadă în dosarul acuzării
13 Sep 2007   •   14:50

Poliţia britanică a fost rugată de anchetatorii portughezi ai cazului fetiţei dispărute, Madeleine NcCann, să ia din casa părinţilor Kate şi Gerry McCann, suspectaţi de ucidere din culpă, dovezi cruciale pentru stabilirea adevărului. Este posibil ca principalul obiect vizat de poliţişti să fie jucăria roz preferată a fetiţei, ?Cuddle Cat? (foto), care a devenit deja un simbol al cazului şi de care mama fetiţei nu s-a dezlipit pe toată durata anchetei. Poliţiştii au primit un mandat de percheziţie semnat de un judecător din Portugalia, care le permite să cerceteze casa cuplului McCann din Rothley, Leicestershire.

Aceştia vor examina jucăriile fetiţei şi laptopul tatălui pentru indicii. Se pare că anchetatorii se află deja în posesia jurnalului mamei şi construiesc un caz solid împotriva celor doi părinţi.

Anchetatorii cred că mama sau ambii părinţi
şi-au ucis accidental fetiţa şi i-au păstrat o vreme cadavrul,
după care soţii McCann ar fi scăpat de ea folosind o maşină
închiriată.

Multă lume a urmărit cu sufeltul la gură cazul fetiţei britanice Madeleine, dispărută în Portugalia. Şi starul hollywoodian Ben Affleck a fost impresionat de acest caz şocant.

Affleck a decis să amâne lansarea noului său film, ca semn de respect faţă de tragedia fetiţei. Filmul său este foarte asemănător cu cazul real al Madeleinei. În film se vorbeşte despre o fetiţă de patru ani, care a fost răpită din pătuţul ei de acasă, după ce mama o lăsase singură.
Sursă foto: Sky News

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close