Antena 3 CNN Externe Joe Biden se va deplasa în Polonia şi va participa la reuniunea în Formatul "Bucureşti Nouă"

Joe Biden se va deplasa în Polonia şi va participa la reuniunea în Formatul "Bucureşti Nouă"

Preşedintele Statelor Unite, Joseph Biden, va efectua o vizită în Polonia, în perioada 20-22 februarie, şi va participa la o reuniune în Formatul "Bucureşti Nouă" (B9), a anunţat, vineri seară, Președinția de la Washington.

joe biden se va deplasa in polonia si va participa la reuinune in formatul bucuresti noua b9
Joe Biden se va deplasa în Polonia şi va participa la reuinune în Formatul "Bucureşti Nouă" Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    10 Feb 2023   •   22:05

"În perioada 20-22 februarie, preşedintele Joseph R. Biden se va deplasa în Polonia. Se va întâlni cu preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, pentru a discuta despre cooperarea noastră bilaterală, precum şi despre eforturile colective de susținere a Ucrainei şi de consolidare a capabilităților NATO în sensul descurajării.

Se va întâlni cu liderii din Formatul Bucureşti Nouă (B9), un grup de aliați de pe flancul estic, pentru a reafirma susţinerea fermă a Statelor Unite pentru securitatea Alianţei", anunţă Preşedinţia SUA, în cadrul unui comunicat postat pe site-ul instituţiei.

"Preşedintele SUA va face declarații înainte de marcarea a un an de la invazia brutală şi neprovocată a Rusiei în Ucraina, abordând modul în care Statele Unite au mobilizat lumea pentru susţinerea poporului Ucrainei, în acțiunile de apărare a libertății lor şi a democrației, abordând şi modul în care va continua să fie alături de poporul Ucrainei cât timp va fi nevoie", a precizat Casa Albă.

×
Subiecte în articol: Joe Biden Polonia Andrzej Duda B9
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close