Antena 3 CNN Externe Joe Biden, după verdictul în procesul lui Donald Trump: "Există o singură modalitate de a-l ţine departe de Biroul Oval"

Joe Biden, după verdictul în procesul lui Donald Trump: "Există o singură modalitate de a-l ţine departe de Biroul Oval"

Preşedintele Joe Biden a transmis un mesaj, după ce Donald Trump a fost găsit vinovat pentru toate cele 34 de capete de acuzare din procesul banilor tăinuiţi de la New York.

joe biden
Joe Biden, după verdictul în procesul lui Donald Trump: "Există o singură modalitate de a-l ţine departe de Biroul Oval"
de Mia Lungu    |    31 Mai 2024   •   11:40

Joe Biden a declarat, la câteva momente după verdictul în procesul lui Donald Trump, că singura modalitate de a-l ţine departe de Biroul Oval pe rivalul său republican este votul, relatează CNN. 

Există o singură modalitate de a-l ţine pe Donald Trump departe de Biroul Oval: La urnele de vot”, a scris Biden pe X.

Echipa de campanie a lui Biden a afirmat într-o declaraţie că verdictul a arătat că "nimeni nu este mai presus de lege".

"Donald Trump a crezut întotdeauna, în mod eronat, că nu va suporta niciodată consecinţele pentru că a încălcat legea în folosul său personal. Dar verdictul de astăzi nu schimbă faptul că poporul american se confruntă cu o realitate simplă.

Există în continuare o singură cale de a-l ţine pe Donald Trump departe de Biroul Oval: la urnele de vot. Infractor condamnat sau nu, Trump va fi candidatul republican la preşedinţie" a reamintit Michael Tyler, directorul de comunicare al campaniei Biden 2024, potrivit CNN.

×
Subiecte în articol: Joe Biden Donald Trump proces verdict
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Medicul care a amenințat un șofer cu pistolul spune că s-a simțit „în pericol”
x close