Antena 3 CNN Externe Joe Biden reacționează la demisia directoarei Serviciului Secret al Statelor Unite, Kimberly Cheatle

Joe Biden reacționează la demisia directoarei Serviciului Secret al Statelor Unite, Kimberly Cheatle

Biden
Joe Biden. Sursă foto: hepta / Abaca Press
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Iul 2024   •   19:48

Directorul Secret Service, Kimberly Cheatle, a demisionat. „În calitate de lider, este nevoie de onoare, curaj și integritate incredibilă pentru a-ți asuma întreaga responsabilitate”, a reacţionat președintele american Joe Biden.

Preşedintele Joe Biden a declarat că îi este recunoscător lui Cheatle pentru cariera sa în serviciul public.

„Jill și cu mine îi suntem recunoscători directoarei Kim Cheatle pentru deceniile petrecute în serviciul public. De-a lungul carierei sale în cadrul Serviciului Secret al Statelor Unite, ea și-a dedicat și și-a riscat viața pentru a ne proteja națiunea. Îi mulțumim în special pentru că a răspuns chemării de a conduce Serviciile Secrete în timpul administrației noastre și îi suntem recunoscători pentru serviciile aduse familiei noastre.

În calitate de lider, este nevoie de onoare, curaj și integritate incredibilă pentru a-ți asuma întreaga responsabilitate pentru o organizație însărcinată cu una dintre cele mai dificile sarcini din serviciul public.

Revizuirea independentă pentru a ajunge la esența a ceea ce s-a întâmplat la 13 iulie continuă și aștept cu nerăbdare să evaluez concluziile acesteia. Știm cu toții că ceea ce s-a întâmplat în acea zi nu se poate repeta niciodată.

Pe măsură ce mergem mai departe, îi urez lui Kim toate cele bune și voi planifica numirea unui nou director în curând”, a declarat președintele Joe Biden, într-un comunicat emis de Casa Albă.

Demisia lui Kimberly Cheatle vine în contextul în care legislatorii și agențiile guvernamentale avansează cu investigațiile privind modul în care Secret Service a gestionat protecția lui Donald Trump și modul în care un bărbat înarmat a fost la un pas de a-l ucide pe candidatul republican la alegerile prezidențiale din 2024.

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close