Antena 3 CNN Externe Jin de la BTS a terminat armata. Starul K-pop din Coreea de Sud va îmbrățișa 1.000 de fani

Jin de la BTS a terminat armata. Starul K-pop din Coreea de Sud va îmbrățișa 1.000 de fani

Jin este primul membru al trupei care a încheiat serviciul militar obligatoriu

Jin BTS
Jin de la BTS a terminat armata. Starul K-pop din Coreea de Sud va îmbrățișa 1.000 de fani
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Iun 2024   •   09:34

Cel mai în vârstă membru al fenomenului K-pop BTS se pregătește să îmbrățișeze 1.000 de fani, la o zi după ce și-a încheiat serviciul militar obligatoriu în Coreea de Sud. Jin și-a început antrenamentul în decembrie 2022 și a fost eliberat din armată miercuri. El este primul membru al grupului care și-a încheiat serviciul militar.

Întrucât serviciul militar este obligatoriu în Coreea de Sud, acesta a impus o pauză pentru una dintre cele mai de succes trupe pop contemporane din lume.

Aproape toți bărbații apți de muncă sunt obligați să servească în armată timp de 18 luni, până la vârsta de 28 de ani.

Parlamentul țării a adoptat, în 2020, un proiect de lege care permite vedetelor pop, și anume celor care "excelează în cultura și arta populară", să-și amâne serviciul până la vârsta de 30 de ani.

În GALERIA FOTO puteți vedea mai multe imagini cu starul K-pop.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citește și: Coldplay, la primul concert în România: „Tot ce am făcut până astăzi a fost o repetiție pentru București. Mulțumim că ne-ați așteptat 25 de ani!”

"A fost atât de distractiv. Este o mare ușurare că am întâlnit atâția oameni buni", a declarat Jin, după terminarea serviciului militar, potrivit CNN.

Prima sa apariție în persoană în fața publicului va fi la evenimentul Seoul Festa, care va avea loc joi, un festival care celebrează divertismentul, cultura și unele dintre cele mai faimoase exporturi culturale ale Coreei de Sud.

La eveniment, 1.000 de fani norocoși vor primi îmbrățișări de la Jin, selecția fiind făcută prin intermediul unei tombole. 

Fanii înfocați au venit de peste hotare pentru a participa la eveniment, cu speranța că vor primi o îmbrățișare de la Jin. 

Trupa BTS a debutat în 2013, adunând o listă lungă de distincții și numeroase premii Billboard Music, premiul "Entertainer of the Year", acordat de revista Time în 2020, și mai multe titluri la American Music Awards 2021,  devenind chiar prima trupă K-Pop care a obținut o nominalizare la Grammy în 2021.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close