Antena 3 CNN Externe Jihadiştii Statului Islamic au revendicat atentatul terorist de la Manchester Arena: „Nu este vorba de un atentat sinucigaş”

Jihadiştii Statului Islamic au revendicat atentatul terorist de la Manchester Arena: „Nu este vorba de un atentat sinucigaş”

o_1bgqistvfomg1627uu03qt15g8.jpg
de S.T.    |    23 Mai 2017   •   15:01

Atentat terorist Manchester Arena

. Jihadiştii Statului Islamic au revendicat marţi după-amiază atentatul terorist, care a zguduit noaptea trecută Manchester.

De asemenea, reprezentanţii grupării teroriste au precizat că nu este vorba de un atentat sinucigaş, ci de explozia unui dispozitiv plantat în incinta Manchester Arena, transmite Reuters.

Revendicarea a fost postată pe aplicaţia de mesagerie Telegram.

„Unul dintre soldaţii califatului a putut amplasa un dispozitiv exploziv în interiorul locului în care s-au adunat cruciaţii în oraşul Manchester”, se menţionează în comunicatul dat publicităţii de gruparea teroristă.

O explozie s-a produs luni seara la Manchester Arena, la finalul unui concert al solistei americane Ariana Grande. Bilanţul victimelor atentatului a crescut la 22 de morţi şi 59 de răniţi, după cum a anunţat marţi dimineaţă şeful poliţiei din Manchester.

 

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close